Aktiviteter per år
Aktiviteter
- 17 resultat
Sökresultat
-
Brewers´spent grain in food industry
Coda, R. (!!Speaker)
7 apr. 2022Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Bioprocessing of brewers´ spent grains and its impact on cereal-based products
Coda, R. (!!Speaker)
10 nov. 2021Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
World Microbe Forum
Coda, R. (Talare: Ordförande)
20 juni 2021 → 24 juni 2021Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
-
Effects of Fermentation on the Functional, Nutritional and Sensory Properties of Pulse Ingredients
Coda, R. (!!Speaker)
17 nov. 2021Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Susfood Mid-Term Seminar/Flanders Food Inspiration Day
Coda, R. (!!Speaker)
29 nov. 2019Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Oral presentation
-
Biotechnological approaches to recycle bread waste into a food ingredient: from bread to bread
Coda, R. (!!Speaker)
9 maj 2019Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Oral presentation
-
Biotransformation of agro-food by-products and minor crops into functional ingredients and novel foods
Coda, R. (!!Speaker)
9 juli 2019Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Invited talk
-
Foods (Tidskrift)
Coda, R. (Redaktör)
2018 → 2019Aktivitet: Typer för peer review av output och redaktionsarbete › Redaktör för vetenskaplig tidskrift
-
Bioprocessing of bread waste to create a functional ingredient: assessment of antifungal effect and impact on bread shelf-life
Coda, R. (!!Speaker)
22 okt. 2018Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Oral presentation
-
Amélioration des qualités organoleptiques d'un pain biologique par l'étude et l'optimisation de son levain
Coda, R. (Opponent)
9 nov. 2018Aktivitet: Examinationstyper › Opponent i doktorsavhandling
-
Kick-off seminar of SUSFOOD2 Cofunded Call Projects
Coda, R. (Talare: Presentation)
24 okt. 2018 → 25 okt. 2018Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
-
Frontiers in nutrition (Tidskrift)
Coda, R. (Redaktör)
2018 → 2019Aktivitet: Typer för peer review av output och redaktionsarbete › Redaktör för vetenskaplig tidskrift
-
31st EFFoST International Conference"Food Science and Technology Challenges for the 21st Century"
Coda, R. (!!Speaker)
14 nov. 2017 → 16 nov. 2017Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Oral presentation
-
The Food Factor
Coda, R. (!!Speaker)
2 nov. 2016Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Oral presentation
-
VI Sourdough Symposium
Coda, R. (!!Speaker)
2 okt. 2015Aktivitet: Typer för tal eller presentation › !!Oral presentation
-
Nordic Cereal Congress (32nd)
Coda, R. (Poster presentation)
7 sep. 2015Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
-
“Innovations in Attractive and Sustainable Food for Health” 28th EFFoST Conference
Coda, R. (Poster presentation)
25 nov. 2014 → 28 nov. 2014Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium