Nätverk
Kati Katina
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - professor
- Grain Technology research
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
Person: HU, U4 Undervisnings- och forskningspersonal
Ndegwa Maina
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - biträdande professor, andra skedet, universitetslektor, Titeln docent
- Maija Tenkanen / Ansvarig forskare
- Grain Technology research
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
Person: U3 Undervisnings- och forskningspersonal, HU, undervisnings- och forskningspersonal
Yaqin Wang
Person: U2 Undervisnings- och forskningspersonal, HU
Minnamari Edelmann
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - Titeln docent, universitetslektor
- Food quality and safety: lipids, vitamins and other bioactive compounds
- Doctoral Programme in Sustainable Use of Renewable Natural Resources - Handledare för doktorandprogram
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
Person: U3 Undervisnings- och forskningspersonal, HU, undervisnings- och forskningspersonal
Vieno Piironen
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - Prof. emer.
- Helsinki One Health (HOH)
- Food quality and safety: lipids, vitamins and other bioactive compounds
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
Person: HU, undervisnings- och forskningspersonal
Fabio Tuccillo
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - doktorand
- Senses and Food
- Doctoral Programme in Food Chain and Health
Person: U1 Undervisnings- och forskningspersonal, Doktorand
Maija Tenkanen
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - professor
- Centret för hållbarhetsvetenskap (HELSUS)
- Maija Tenkanen / Ansvarig forskare
- Doctoral Programme in Plant Sciences - Handledare för doktorandprogram
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
- Doctoral Programme in Microbiology and Biotechnology - Handledare för doktorandprogram
Person: HU, undervisnings- och forskningspersonal, U4 Undervisnings- och forskningspersonal
Bhawani Chamlagain
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - gästforskare
Person: gästforskare
Mari Sandell
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - professor
- Senses and Food
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
Person: U4 Undervisnings- och forskningspersonal
Anna-Maija Lampi
- Avdelningen för lantbruksvetenskaper - Docentavtal
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - Docentavtal, Titeln docent
- Food quality and safety: lipids, vitamins and other bioactive compounds
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
Person: HU
Pekka Varmanen
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - professor, Titeln docent
- Molecular Dairy Microbiology
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
Person: HU, U4 Undervisnings- och forskningspersonal
Silvia Cera
- Doctoral Programme in Food Chain and Health
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - doktorand
Person: U1 Undervisnings- och forskningspersonal, Doktorand
Jutta Johanna Varis
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - laboratoriemästare
- Food Materials Science Research Group
- Senses and Food
Person: M5 Stödspersonal for undervisning och forskning
Youngsun Lee, PhD
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
Person
Kirsi Jouppila
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - äldre universitetslektor, Titeln docent
- Food processing
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
Person: U3 Undervisnings- och forskningspersonal, HU
Liisa Korkalo
- Diet Quality and Adequacy
- Family nutrition and wellbeing
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
- Doctoral Programme in Population Health - Handledare för doktorandprogram
- Fakultetens gemensamma (Agrikultur-forstvetenskapliga fakulteten) - Titeln docent
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - universitetslektor
Person: U3 Undervisnings- och forskningspersonal
Aino Siitonen
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - doktorand
- Doctoral Programme in Food Chain and Health
Person: U1 Undervisnings- och forskningspersonal, Doktorand
Elina Säde
- Veterinärmedicinska fakultetens avdelningar - Titeln docent
- Avdelningen för livsmedelshygien och miljöhälsa - äldre universitetslektor
- Helsinki One Health (HOH)
Person: U3 Undervisnings- och forskningspersonal
Hanna Koivula
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - äldre universitetslektor
- Centret för hållbarhetsvetenskap (HELSUS)
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
Person: U3 Undervisnings- och forskningspersonal
Päivi Sorvali
- Vetenskapsfostran
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - laboratoriemästare
Person: M5 Stödspersonal for undervisning och forskning
Minh Thao Ho
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - Titeln docent, forskardoktor
- Centret för hållbarhetsvetenskap (HELSUS)
- Food Materials Science Research Group
Person: U2 Undervisnings- och forskningspersonal
Abedalghani Halahlah
- Food Materials Science Research Group
- Doctoral Programme in Food Chain and Health
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - Stipendieforskare
Person: gästforskare, Doktorand
Danila Morais de Carvalho
- Food Materials Science Research Group
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - projektplanerare
Person: U2 Undervisnings- och forskningspersonal, undervisnings- och forskningspersonal
Jenna Maria Lemmetty
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - doktorand
- Doctoral Programme in Food Chain and Health
Person: U1 Undervisnings- och forskningspersonal, Doktorand
Susanna Kariluoto
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - äldre universitetslektor, Titeln docent
- Food quality and safety: lipids, vitamins and other bioactive compounds
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
Person: U3 Undervisnings- och forskningspersonal, HU
Sami Hietala
- Avdelningen för kemi - äldre universitetslektor, Titeln docent
- Polymers
- Doctoral Programme in Chemistry and Molecular Sciences - Handledare för doktorandprogram
- Doctoral Programme in Materials Research and Nanosciences - Handledare för doktorandprogram
Person: U3 Undervisnings- och forskningspersonal
Xin Huang
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - Docentavtal, Titeln docent
- Grain Technology research
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
Person: HU, undervisnings- och forskningspersonal
Marianna Kemell
- Avdelningen för kemi - äldre universitetslektor, Titeln docent
- HelsinkiALD
- Doctoral Programme in Materials Research and Nanosciences - Handledare för doktorandprogram
Person: U3 Undervisnings- och forskningspersonal
Laila Seppä
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - universitetslektor
- Centret för hållbarhetsvetenskap (HELSUS)
- Senses and Food
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
Person: U3 Undervisnings- och forskningspersonal, HU
Noora Mäkelä-Salmi
- Grain Technology research
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - universitetslektor
Person: U3 Undervisnings- och forskningspersonal, HU
Miriam Torres Miralles
- Doctoral Programme in Interdisciplinary Environmental Sciences
- Centret för hållbarhetsvetenskap (HELSUS)
- Tulevaisuuden kestävät ruokajärjestelmät
- Plant Production Sciences
Person: U1 Undervisnings- och forskningspersonal, Doktorand
Tuula Sontag-Strohm
- Grain Technology research
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
Person: HU
Kirsi S. Mikkonen
- Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper - professor, Titeln docent
- Centret för hållbarhetsvetenskap (HELSUS)
- Food Materials Science Research Group
- Doctoral Programme in Drug Research - Handledare för doktorandprogram
- Doctoral Programme in Sustainable Use of Renewable Natural Resources - Handledare för doktorandprogram
- Doctoral Programme in Clinical Research - Handledare för doktorandprogram
- Doctoral Programme in Food Chain and Health - Handledare för doktorandprogram
Person: HU, U4 Undervisnings- och forskningspersonal
Rachel Marie Mazac
- Avdelningen för lantbruksvetenskaper - forskardoktor
- Centret för hållbarhetsvetenskap (HELSUS)
- Tulevaisuuden kestävät ruokajärjestelmät
Person: U1 Undervisnings- och forskningspersonal, U2 Undervisnings- och forskningspersonal
Iryna Herzon, docent
- Avdelningen för lantbruksvetenskaper - äldre universitetslektor, Titeln docent
- Teachers' Academy
- Plant Production Sciences
- Doctoral Programme in Interdisciplinary Environmental Sciences - Handledare för doktorandprogram
- Doctoral Programme in Sustainable Use of Renewable Natural Resources - Handledare för doktorandprogram
- Doctoral Programme in Clinical Veterinary Medicine - Handledare för doktorandprogram
Person: U3 Undervisnings- och forskningspersonal, HU
Carlo G Rizzello
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
- Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
- Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci
Extern person
Maria De Angelis
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
- Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci
Extern person
Raffaella Di Cagno
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Extern person
Carlo Giuseppe Rizzello
- Univ Bari, University of Bari, Epilepsy Ctr
- Sapienza University of Rome
- Sapienza Università di Roma
- Sapienza Univ Rome, Sapienza University Rome, University Hospital Sapienza Rome, Policlin Umberto Hosp 1, Dept Anesthesia & Crit Care Med
Extern person
Carlo Giuseppe Rizzello
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
- Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
- Sapienza University of Rome
Extern person
Michela Verni
- Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
- UNIVERSITA DEGLI STUDI DI BARI "ALDO MORO"
- Sapienza Università di Roma
Extern person
Marco Gobbetti
- Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
- Free University of Bozen - Bolzano
- Libera Univ Bolzano, Free University of Bozen-Bolzano, Fac Sci & Technol
- Libera Universitá di Bolzano
- International Center on Food Fermentation
Extern person
Nesli Sozer
- VTT Technical Research Center of Finland
- Technol Res Inst Finland, VTT Technical Research Center Finland, VTT
Extern person
Michela Verni
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
- Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
- Univ Bari, University of Bari, Epilepsy Ctr
- Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci
- Sapienza Univ Rome, Sapienza University Rome, University Hospital Sapienza Rome, Policlin Umberto Hosp 1, Dept Anesthesia & Crit Care Med
Extern person
Raffaella Di Cagno
- Faculty of Food Science and Technology, University of Bozen, Bolzano, Italy
- Free University of Bozen - Bolzano
- Libera Univ Bolzano, Free University of Bozen-Bolzano, Fac Sci & Technol
- Libera Universitá di Bolzano
- International Center on Food Fermentation
Extern person
Carlo Giuseppe Rizzello
- Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
- Sapienza Università di Roma
Extern person
Marco Gobbetti
- Faculty of Science and Technology, Free University of Bozen
- Piazza Univ, Free University of Bozen-Bolzano, Free Univ Bolzano, Fac Sci & Technol
Extern person
Michela Verni
- Università degli Studi di Bari Aldo Moro Bari
- Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci
- University of Bari “Aldo Moro”
Extern person
Giuseppe Perri
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
- Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci
Extern person
Carlo Giuseppe Rizzello
- Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
- Sapienza Univ Rome, Sapienza University Rome, University Hospital Sapienza Rome, Policlin Umberto Hosp 1, Dept Anesthesia & Crit Care Med
Extern person
Maria Calasso
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
- Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci
Extern person
Ilkka Kajala
- VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing
Extern person
Carlo G. Rizzello
- Department of Soil, Plant and Food Science, University of Bari, Italy
Extern person
Arja Laitila
Extern person
Marco Montemurro
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
- Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
Extern person
Giuseppe Celano
- Department of Soil, Plant and Food Sciences, University of Bari
- Univ Aldo Moro Bari, Universita degli Studi di Bari Aldo Moro, Dept Soil Plant & Food Sci
Extern person
Olimpia Vincentini
- Unit of Human Nutrition and Health, Department of Veterinary Public Health and Food Safety
- Ist Super Sanita, Istituto Superiore di Sanita (ISS), Dept Food Safety Nutr & Vet Publ Hlth, Unit Human Nutr & Hlth
Extern person
K. Poutanen
Extern person
Viola Galli
- Department of Agriculture, Food, Environment and Forestry (DAGRI) University of Florence
Extern person
O.I. Savolainen
Extern person
Marco Montemurro
- Université de Bordeaux
- Univ Bari Aldo Moro, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
Extern person
Martina Lille
- VTT Technical Research Center of Finland
- VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing
- Technol Res Inst Finland, VTT Technical Research Center Finland, VTT
Extern person
R. Juvonen
Extern person
Anna Vekka
Extern person
Lisa Granchi
- Department of Agriculture, Food, Environment and Forestry (DAGRI) University of Florence
Extern person
Heikki Aisala
- University of Turku
- Tokyo Univ Agr, Tokyo University of Agriculture, Dept Food & Cosmet Sci
- Univ Turku, University of Turku, Fac Med, Funct Foods Forum
- Technol Res Inst Finland, VTT Technical Research Center Finland, VTT
Extern person
Vito Verardo
- Department of Nutrition and Food Science, University of Granada, Granada, Spain
Extern person
Jing-Kun Yan
Extern person
Blanca Hernandez-Ledesma
- UAM, Autonomous University of Madrid, Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC), CSIC, CEI, Inst Invest Ciencias Alimentac,CIAL
Extern person
Vincenzina Fusco
- National Research Council, Institute of Sciences of Food Production (CNR-ISPA), Bari, Italy
Extern person
Anabela Raymundo
- Linking Landscape, Environment, Agriculture And Food
- Observ Astron Lisboa, Universidade de Lisboa
Extern person
K. Hanhineva
- Univ Eastern Finland, University of Eastern Finland, Sch Med, Inst Publ Hlth & Clin Nutr
Extern person
Andrea Polo
- Libera Universitá di Bolzano
- Fondazione IRCCS Istituto Nazionale Tumori Milan
- International Center on Food Fermentation
Extern person
Shraddha Shukla
Extern person
Greta Livi
Extern person
Mari Raulio
- University of Helsinki
- VTT Technical Research Center of Finland
- European Chemicals Agency
Extern person
Kaisa Poutanen
- Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
- University of Eastern Finland (UEF)
Extern person
Arun Goyal
Extern person
Alice Costantini
- Karolinska Institutet
- Karolinska Inst, Karolinska Institutet, ICMC
- Univ Paris Sorbonne Cite PSC, Universite Sorbonne Paris Cite-USPC (ComUE), Universite de Paris, University of Paris Diderot, Univ Paris Denis Diderot
- Libera Universitá di Bolzano
- Karolinska Institute and Karolinska University Hospital
- Karolinska Inst, Ctr Mol Med, Dept Mol Med & Surg
Extern person
Natalia Rosa-Sibakov
- VTT Technical Research Centre of Finland, Espoo,
- VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing
Extern person
Marco Silano
- Istituto Superiore di Sanita`, Reparto di Alimentazione, Nutrizione e Salute, I-00161 Rome, Italy
Extern person
Davinia Macias
- Agriculture and Livestock Engineering Faculty, Universidad Estatal del Sur de Manabí, Jipijapa
Extern person
Kaisa Poutanen
- VTT Technical Research Center of Finland
- University of Eastern Finland (UEF)
Extern person
Marco Silano
- Unit of Human Nutrition and Health, Department of Veterinary Public Health and Food Safety
Extern person
Andrea Gianotti
- Department of Agricultural and Food Sciences - DISTAL, Interdepartmental Centre for Industrial Agri-Food Research, University of Bologna, Cesena, Italy
Extern person
Maryam Kianjam
- Department of Food and Environmental Sciences
- University of Helsinki, Helsinki
Extern person
Emilia Nordlund
- Univ Bari, University of Bari, Dept Soil Plant & Food Sci
- VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing
Extern person
Diarra Compaore-Sereme
- CNRST, IRSAT, DTA
- Lab Biochim Biotechnol Technol Alimentaire & Nutr
Extern person
David Sàez Moreno
Extern person
Carlo G. Rizzello
- Univ Bari, University of Bari, Dipartimento Sci Suolo Pianta & Alimenti
Extern person
T. Mueller
- Department of Internal Medicine IV, Oncology/Hematology, Martin-Luther-University Halle-Wittenberg
- Leibniz Inst Tropospher Res TROPOS, Leibniz Institut fur Tropospharenforschung (TROPOS)
Extern person
Jessica Manngård
Extern person
Ulla Holopainen-Mantila
- VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing
- Technol Res Inst Finland, VTT Technical Research Center Finland, VTT
Extern person
Francesca Fanelli
- National Research Council, Institute of Sciences of Food Production (CNR-ISPA), Bari, Italy
Extern person
F. Reipsch
- Department of Internal Medicine IV, Oncology/Hematology, Martin-Luther-University Halle-Wittenberg
Extern person
Elixabet Díaz-de-Cerio
- Department of Nutrition and Food Science, University of Granada, Granada, Spain
Extern person
O. Vincentini
- Istituto Superiore di Sanita`, Reparto di Alimentazione, Nutrizione e Salute, I-00161 Rome, Italy
Extern person
Dominik Mojzita
Extern person
Marco Montemurro
- National Research Council, Institute of Sciences of Food Production (CNR-ISPA), Bari, Italy
Extern person
M. De Vincenzi
- Istituto Superiore di Sanita`, Reparto di Alimentazione, Nutrizione e Salute, I-00161 Rome, Italy
Extern person
Ana Maria Gomes
- Universidade Católica Portuguesa, CBQF - Centro de Biotecnologia e Química Fina – Laboratório Associado, Escola Superior de Biotecnologia, Rua Arquiteto Lobão Vital, Apartado 2511, 4202-401 Porto, Portugal, Porto, Portugal
Extern person
Arja Laitila
- VTT Technical Research Center of Finland
- VTT Tech Res Ctr Finland Ltd, VTT Technical Research Center Finland, Land Remote Sensing
Extern person
Samuel Fernandez-Tome
- UAM, Autonomous University of Madrid, Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC), CSIC, CEI, Inst Invest Ciencias Alimentac,CIAL
Extern person
K. Suomi
Extern person
Mojzita Dominik
Extern person
Riikka Juvonen
Extern person