Inget foto på Sari Ollila
  • PL 27 (Latokartanonkaari 5)

    00014

    Finland

20012020
Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Publikationer 2004 2020

Filter
Artikel
2020

Consumer perceptions raised by the food safety inspection report: Does the smiley communicate a food safety risk?

Vainio, A., Kaskela, J., Finell, E., Ollila, S. & Lundén, J., apr 2020, I : Food Control. 110

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil
2019

Elintarvikkeiden Oiva-valvontaa pitää kehittää

Kaskela, J. A., Ollila, S. A., Vainio, S. A. & Lunden, J. M., 2019, I : Kehittyvä Elintarvike. 30, 1, s. 30-31 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

Food business operators' opinions on disclosed food safety inspections and occurrence of disagreements with inspector grading

Kaskela, J., Vainio, A., Ollila, S. & Lundén, J., nov 2019, I : Food Control. 105, s. 248-255 8 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil
2018

Nyt otetaan Oivasta mittaa – tutkimus Oiva-valvonnasta

Kaskela, J. A., Vainio, S. A., Ollila, S. A. & Lunden, J. M., 2018, I : AmmattikeittiöOsaaja. 3/2018, s. 30-31 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

2017

Is competence enough to enable Kenyan mothers to make good infant and young child feeding decisions?

Schneider, L., Ollila, S., Kimiywe, J., Lubeka, C. & Mutanen, M., okt 2017, I : Maternal and Child Nutrition. 13, 4, 9 s., 12422.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

2013

Lektio: Kuluttajien asenteet ruoan hintaa kohtaan

Ollila, S., 7 jan 2013, I : Kulutustutkimus.Nyt : Kulutustutkimuksen seuran julkaisu.. 6, 2, s. 78-82 5 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskaplig

2012

Oikeudenmukaisuus on hinta-asenteen keskeinen tunnetekijä

Ollila, S., 2012, I : Kehittyvä Elintarvike. 23, 2, s. 60-61 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

2008

Comparison of affective rating scales and their relationship to variables reflecting food consumption

Tuorila, H., Huotilainen, A., Lähteenmäki, L., Ollila, S., Tuomi-Nurmi, S. & Urala, N., 2008, I : Food Quality and Preference. 19, 1, s. 51-61 11 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

2005

Effect of price on pleasantness ratings and use intentions for a chocolate bar in the presence and absence of a health claim

Di Monaco, R., Ollila, S. & Tuorila, H., 2005, I : Journal of Sensory Studies. 20, 1, s. 1-16 16 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review