Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Publikationer 2008 2009

• 2 Konferensbidrag

The accentuated signified: Between musical and linguistic signification

Helkala-Koivisto, S. P. K., 2009, Communication: Understanding / Misunderstanding: The 9th Congress of the IASS/AIS - Helsinki-Imatra 11-17 June, 2007. Tarasti, E. (red.). Helsinki: International Semiotics Institute, Vol. Acta Semiotica Fennica XXXIV. s. 570-573 4 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Musical Cognition In The Development Of The Ego In Autism: The significance of the prosodic correspond to musical and linguistic semiosis in cognitive and emotive pre-signs of autistic interpretation and communication

Helkala-Koivisto, S. P. K., 2008, Music Senses Body: The 9th International Congress on Musical Signification Roma, 19-23/09/2006 . Martinelli, D. (red.). Imatra: International Semiotics Institute, Vol. Acta Semiotica Fennica XXXII. s. 315-319 5 s.

Projekter 2017 2017

ACulHe: Academy of Cultural Heritages

Suominen, M., Tarasti, E., Meurman, J., Riikonen, H., Yannou, D., Voigt, V., Violi, P., Wąsik, Z., Vamvakidou, I., Valsiner, J., Tsoukalas, C., Tomaszewski, M., Stefani , G., Shumilyn, D., Seeger, A., Martinelli, D., Helkala-Koivisto, S. P. K. & Kukkonen, P.

06/02/2017 → …

Projekt: Forskningsprojekt