Forskningsresultat per år
Forskningsresultat per år
Doctoral researcher
PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)
00014
Finland
Forskningsoutput per år
Master degree in food and science technology, Microbiological stabilization of sweet green table olives processed by Castelvetrano method: an industrial approach, University of Rome, "La Sapienza
1 jan. 2019 → 10 dec. 2020
Tilldelningsdatum: 10 dec. 2020
Bachelor degree in agro-industrial biotechnology, Fumonisins role between Fusarium verticillioides and Zea mays , University of Rome, "La Sapienza
okt. 2015 → 20 dec. 2018
Tilldelningsdatum: 20 dec. 2018
Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Coda, R. (Projektledare), Katina, K. (Deltagare) & Cera, S. (Deltagare)
01/07/2021 → 31/12/2022
Projekt: Forskningsprojekt