Forskningsresultat per år
Forskningsresultat per år
DSc in Food Sciences (Food Technology), Research Scientist
VTT Technical Research Centre of Finland
Tietotie 2, FI-02150, Espoo
Finland
Forskningsoutput per år
Food Technology, DSc, Avdelningen för livsmedels- och näringsvetenskaper
Tilldelningsdatum: 16 mars 2021
Research Scientist, VTT Technical Research Center of Finland
1 jan. 2012 → …
Forskningsoutput: Avhandling › Doktorsavhandling › Samling av artiklar
Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
01/01/2014 → …
Projekt: Forskningsprojekt
01/01/2014 → 31/12/2018
Projekt: Forskningsprojekt
01/01/2012 → 31/12/2013
Projekt: Forskningsprojekt
Alam, Syed Ariful (!!Recipient), 15 apr. 2011
Pris: Pris och hedersbetygelser
Alam, Syed Ariful (!!Recipient), 25 nov. 2016
Pris: Pris och hedersbetygelser
Syed Ariful Alam (Deltagare)
Aktivitet: Andra aktivitetstyper › Pris och hedersbetygelser - Pris och hedersbetygelser
Syed Ariful Alam (Pristagare)
Aktivitet: Andra aktivitetstyper › Pris och hedersbetygelser - Pris och hedersbetygelser
Syed Ariful Alam (Närvarande)
Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
Syed Ariful Alam (Talare: Presentation)
Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemang › Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
Syed Ariful Alam (Pristagare)
Aktivitet: Andra aktivitetstyper › Pris och hedersbetygelser - Pris och hedersbetygelser
09/12/2020
1 objekt av Mediabevakning
Press/media: !!Press / Media
04/12/2020
1 objekt av Mediabevakning
Press/media: !!Press / Media