Foto av Tapani Alatossava
  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Finland

1993 …2020

Forskningsoutput per år

Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Publikationer

Filter
Konferensbidrag
2009

Protection of Lactobacillus fermentum ME-3 by sugars and sugar alcohols during freeze-drying and storage

Kirjoranta, S., Jouppila, K., Alatossava, T. & Hyvönen, L., 2009, 12th European symposium on comminution and classification (ESCC 2009): 15-18 September 2009, Dipoli Congress Center, Espoo, Finland. Espoo: European Space Components Coordination, ESCC, 14 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

2008

Simulations to improve structural defect detection and classification in Swiss-cheese

Eskelinen, J. J., Haapalainen, J., Alavuotunki, A., Haeggström, E. & Alatossava, T., 2008, 34th Annual Review of Progress in Quantitative Nondestructive Evaluation. American Institute of Physics, s. 1638-1645 8 s. (AIP Conference Proceedings; vol. 975).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

2007

Structural cheese analysis using phased array system

Eskelinen, J., Haapalainen, J., Virolainen, T., Haeggström, E., Alavuotunki, A. & Alatossava, T., 2007, 2007 IEEE Ultrasonics symposium proceedings. IEEE, s. 2050-2053 4 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

2006

Ultrasonic Structural Quality Control of Swiss-Type Cheese

Eskelinen, J., Haapalainen, J., Haeggström, E., Alavuotunki, A. & Alatossava, T., 2006, 2006 IEEE Ultrasonics Symposium: Proceedings. s. 1417-1420 4 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review