Foto av Tuula Sontag-Strohm

Tuula Sontag-Strohm

Dosentti

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Finland

1980 …2021

Research output per year

Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Publikationer

Filter
Översiktsartikel
2004

Degradation of HMW glutenins during wheat sourdough fermentations

Loponen, J., Mikola, M., Katina, K., Sontag-Strohm, T. & Salovaara, H., 2004, I : Cereal Chemistry. 81, 1, s. 87-93 7 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragÖversiktsartikelVetenskapligPeer review

Viscosity of beta-glucan in oat products - Review Article

Anttila, H., Sontag-Strohm, T. & Salovaara, H., 2004, I : Agricultural and Food Science. 13, s. 80-87 8 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragÖversiktsartikelVetenskapligPeer review