Foto av Tuula Sontag-Strohm

Tuula Sontag-Strohm

Dosentti

  • PL 66 (Agnes Sjöbergin katu 2)

    00014

    Finland

1980 …2021

Research output per year

Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Publikationer

Filter
Patent
2015

Menetelmä gluteeniproteiinipitoisuuden vähentämiseksi viljalajin jakeessa

Sontag-Strohm, T. S., Huang, X., Kanerva, P. M. & Salovaara, H. O., aug 2015, IPC-nr. A23L, A23J, A21D, Patentti- ja rekisterihallitus, Patentnr. 125288, 14 aug 2015, Prioritetsdatum 14 aug 2012, Prioritetsnummer FI000125288B

Forskningsoutput: Patent

2014

A method for reducing the content of gluten proteins in a cereal fraction

Sontag-Strohm, T., Huang, X., Kanerva, P. & Salovaara, H., 20 feb 2014, IPC-nr. A23L, A23J, World Intellectual Property Organization (WIPO), Patentnr. WO 2014/027139 A1, 20 feb 2014

Forskningsoutput: Patent

Method for producing a proteinous food composition

Sontag-Strohm, T., Salovaara, H., Jiang, Z., Wu, W. & Xu, Y., 30 okt 2014, IPC-nr. A23J1/00; A23J1/12; A23J1/14; A23J3/14; A23L1/10; A23L1/20; A23L1/211; A23L1/48, WIPO, Patentnr. WO2014174149 (A1), 30 okt 2014, Prioritetsdatum 25 apr 2013, Prioritetsnummer FI20130005425

Forskningsoutput: Patent