• PL 28 (Koetilantie 5)

    00014

    Finland

  • Viikinkaari 1, Biokeskus 3

    00790 Helsinki

    Finland

20212024

Forskningsoutput per år

Filter
Kapitel

Sökresultat

  • 2022

    Ruokavaliomuutosten vaikutukset ravitsemukseen

    Irz, X., Valsta, L., Tapanainen, H., Kortetmäki, T., Salminen, J., Saarinen, M., Paalanen, L. & Vaalavuo, M., 2022, Reilu ruokamurros: Polkuja kestävään ja oikeudenmukaiseen ruokajärjestelmään. Kaljonen, M., Karttunen, K. & Kortetmäki, T. (red.). Helsinki: Suomen ympäristökeskus, s. 59-69 11 s. (Suomen ympäristökeskuksen raportteja; nr. 38/2022).

    Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelProfessionell

    Öppen tillgång
    Fil
  • The economics of the nutrition and sustainable diet transition

    Irz, X. & Mazzocchi, M., 17 mars 2022, A Modern Guide to Food Economics. Roosen, J. & Hobbs, J. E. (red.). Edward Elgar, s. 89-112 23 s.

    Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review