Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Publikationer 2017 2019

Characterization of indigenous Pediococcus pentosaceus, Leuconostoc kimchii, Weissella cibaria and Weissella confusa for faba bean bioprocessing

Rizzello, C., Coda, R., Wang, Y., Verni, M., Kajala, I., Katina, K. & Laitila, A., 2019, I : International Journal of Food Microbiology. 302, s. 24-34

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Influence of dextran synthesized in situ on the rheological, technological and nutritional properties of whole grain pearl millet bread

Wang, Y., Compaore-Sereme, D., Sawadogo-Lingani, H., Coda, R., Katina, K. & Maina, N. H., 1 jul 2019, I : Food Chemistry. 285, s. 221-230 10 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Dextran produced in situ as a tool to improve the quality of wheat-faba bean composite bread

Wang, Y., Sorvali, P., Laitila, A., Maina, N. H., Coda, R. & Katina, K., nov 2018, I : Food Hydrocolloids. 84, s. 396-405 10 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Inhibition of Migration and Invasion of Hepatocarcinoma HepG2 Cells by Dietary Saponins via Targeting HIF-alpha

Luo, C., Wu, D., Chen, M., Miao, W., Xue, C., Sun, Y., Liu, D., Xie, C., Wang, Y., Frenz, C. & Deng, S., 2018, I : Anti-Cancer Agents in Medicinal Chemistry. 18, 7, s. 1025-1031 7 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Aktiviteter 2017 2017

  • 1 !!Oral presentation

Use of sourdough made with dextran enriched faba bean flour for enhancing the baking properties of wheat bread

Yaqin Wang (!!Speaker)
8 okt 201711 okt 2017

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation