Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.

Internationellt och inhemskt samarbete Publikationer och projekt inom de senaste fem åren.

Publikationer 2016 2018

  • 2 Konferensbidrag
  • 2 Artikel
  • 1 Doktorsavhandling

Myofibrillar protein oxidation affects filament charges, aggregation and water-holding

Bao, Y., Boeren, S. & Ertbjerg, P., jan 2018, I : Meat Science. 135, s. 102-108 7 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Protein oxidation in meat: Effects on texture and water-holding

Bao, Y., 2018, Helsinki: Helsingin yliopisto.

Forskningsoutput: AvhandlingDoktorsavhandlingSamling av artiklar

Öppen tillgång

Oxidation increases myofibrillar protein net charge

Bao, Y. & Ertbjerg, P., aug 2017, Proceedings of 63rd International Congress of Meat Science and Technology: Nurturing locally, growing globally. Troy, D., McDonnell, C., Hinds, L. & Kerry, J. (red.). IcoMST, s. 834-835 2 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Effect of oxygen concentration in modified atmosphere packaging on color and texture of beef patties cooked to different temperatures

Bao, Y., Puolanne, E. & Ertbjerg, P., nov 2016, I : Meat Science. 121, s. 189-195 7 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

EFFECT OF PROTEIN OXIDATION ON PARTICLE SIZE OF MYOFIBRILS

Bao, Y., Allegaert, S. & Ertbjerg, P., jul 2016, Proceedings of 62nd International Congress of Meat Science and Technology. IcoMST, 4 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragProfessionell

Öppen tillgång
Fil