Aitoja makuja -hankkeen aluetyön toteutus Etelä-Savossa

Projektinformation

Beskrivning

Aitoja makuja -hanke edistää elintarvikealan pienyrittäjyyden näkyvyyttä sekä lisää tietoisuutta elintarvikkeiden pientuotannosta niin ruoka-alan ammattilaisten kuin suuren yleisön keskuudessa.

Hankkeen keskeinen viestintäväline on elintarvikealan yritysten hakupalvelu aitojamakuja.fi, josta on löydettävissä tietoa eri puolilla Suomea sijaitsevista elintarvikeyrityksistä. Hakupalvelun lisäksi aitojamakuja.fi -sivustolla on yritysyhteistyöesimerkkejä eri maakunnista.

Elintarvikealan tunnettuuden lisäämisellä vaikutetaan alan arvostukseen ja sitä kautta pienyrittäjyyden kilpailukykyyn ja kysyntään, mikä vaikuttaa tarjonnan laajentumiseen.

Hankkeen vetäjänä toimii Turun yliopiston koulutus- ja kehittämiskeskus ja sen tukena on vahva alueellinen toiminta jokaisessa ohjelma-alueen maakunnassa. 17 alueellista toimijaa edistävät asiaa omassa maakunnassaan ja toimivat samalla yhteistyössä muiden aluetoimijoiden kanssa.
    StatusSlutfört
    Gällande start-/slutdatum01/01/200931/12/2011