Avoimet verkkokurssit (MOOC) metsä- ja biotaloudessa: digitalisaation mahdollisuudet koulutuksessa ja opiskelijamarkkinoinnissa

Projektinformation

Beskrivning

Metsäalan oppilaitokset (YO,AMK, 2-aste) rakentavat yhdessä kaksi avointa verkkokurssia (MOOC), jotka toimivat itsenäisinä oppimisalustoina. Ensimmäinen verkkokurssi “Suomalainen metsä” toteutetaan uusinta teknologiaa (esim. 3D) hyödyntäen ja se on tarkoitettu yleissivistävään koulutukseen ja osaksi alan
oppilaitosten johdantojaksoja. Kurssin avulla kiinnostunut nuori voi itsenäisestikin saada metsätietoutta ja testata omaa kiinnostustaan alaan. Kurssi tuo merkittävän lisän alan opintoihin ja niiden markkinointiin. Toinen kurssi on kaikille metsäopetuksen asteille soveltuva “Metsäalan liiketoimintaosaaminen”. Kurssi käsittää eri metsäalan yrittäjien yritystoiminnan liiketoimintaa. Hankkeessa luodaan myös malli verkkokurssien tuottamiselle.
Kort titelMetsä-MOOC
AkronymMetsä-MOOC
StatusPågående
Gällande start-/slutdatum01/03/2016 → …