Brain mechanisms of selective listening as revealed by event-related brain potentials

Projektinformation

Beskrivning

Annual stipends granted by the EMil Aaltonen Foundation (Tampere, Finland) for PhD thesis research.
    StatusSlutfört
    Gällande start-/slutdatum01/07/198330/06/1985

Vetenskapsgrenar

• 515 Psykologi

Forskningsresultat

• 5 Artikel
    • 1 Doktorsavhandling

Event-related brain potentials reflecting processing of relevant and irrelevant stimuli during selective listening

Alho, K., Sams, M., Paavilainen, P., Reinikainen, K. & Näätänen, R., 1989, I : Psychophysiology. 26, s. 514-528 15 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Brain mechanism of selective listening reflected by event-related potentials

Alho, K., TOTTOLA, K., REINIKAINEN, K., SAMS, M. & NAATANEN, R., 1987, I : Electroencephalography and Clinical Neurophysiology. 68, s. 458-470 13 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Mechanisms of selective listening reflected by event-related brain potentials in humans

Alho, K., 1987, Helsinki: Suomalainen Tiedeakatemia. 86 s.

Forskningsoutput: AvhandlingDoktorsavhandlingSamling av artiklar