Projektinformation

Beskrivning

DAGIS on monivuotinen tutkimushanke, jossa tutkitaan päiväkotilasten elintapoja ja stressin säätelyä sekä päiväkotihenkilöstön työhyvinvointia. Tavoitteena on kaventaa lasten sosioekonomisia terveyseroja ja luoda päiväkodista terveyttä edistävä ympäristö lapsille ja aikuisille. Tutkimukseen osallistuvat 3-5-vuotiaat lapset ja heidän vanhempansa sekä päiväkotihenkilöstö.

Hanke toteutetaan yhteistyössä Samfundet Folkhälsanin, Työterveyslaitoksen ja Helsingin yliopiston kanssa vuosien 2014-2019 aikana.
StatusSlutfört
Gällande start-/slutdatum01/01/201431/12/2019

Forskningsresultat

DEVELOPING THE LOGIC MODEL OF CHANGE FOR A HEALTH PROMOTION INTERVENTION AIMING TO REDUCE SOCIOECONOMIC DIFFERENCES IN PRESCHOOLERS' HEALTH BEHAVIORS AND WELLBEING- THE DAGIS STUDY

Ray, C., Kaukonen, R., Lehto, E., Vepsalainen, H., Lehto, R., Sajaniemi, N., Erkkola, M. & Roos, E., okt 2018, I : International Journal of Behavioral Medicine. 25, s. S188-S189 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragMötesabstraktForskningPeer review

Lapsuusiän vegaaniruokavalion pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta

Erkkola, M., Korkalo, L. M., Freese, R. I., Kuusipalo, H. & Virtanen, S. M., 29 jun 2018, I : Duodecim. 134, 13, s. 1361-1368 8 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragÖversiktsartikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Lasten ja perheiden ravitsemuksen 10 keskeistä keskustelunavausta

Erkkola, M. & Virpi, K., maj 2018, I : Ravitsemusasiantuntija. 2018, 2, s. 9-10 2 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelProfessionell

• 8 Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
  • 3 Handledning av annat kunskapsprov (pro gradu, licentiatavhandling)
  • 2 Handledare eller bihandledare av doktorsavhandling