Fabapapuaines

Projektinformation

Beskrivning

Härkäpapupohjaisten elintarvikkeiden ja elintarvikeingredienttien valmistus
Kort titelFabapapuaines
StatusSlutfört
Gällande start-/slutdatum01/01/201231/12/2014

Finansiering

  • Unknown funder

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap
  • 4111 Jordbruksvetenskap
  • 999 Övriga

Projekt

Legume Futures; Legume-supported cropping systems for Europe

Stoddard, F., Nykänen, A., Lindström, K. & Simojoki, A.

01/02/201031/01/2014

Projekt: Forskningsprojekt

Forskningsresultat

Determination and stability of divicine and isouramil produced by enzymatic hydrolysis of vicine and convicine of faba bean

Pulkkinen, M. J., Zhou, X., Lampi, A-M. & Piironen, V. I., 2016, I : Food Chemistry. 212, s. 10-19 10 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

From beef to beans: Eating motives and the replacement of animal proteins with plant proteins among Finnish consumers

Vainio, A., Niva, M., Jallinoja, P. & Latvala, T., 1 nov 2016, I : Appetite. 106, s. 92-100 9 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Aktiviteter

  • 7 Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
  • 2 !!Oral presentation

Plant Biology Europe 2018 EPSO / FESPB Congress

Fred Stoddard (Talare: Inledningsanförande (keynote))
17 jun 201821 jun 2018

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Fil

NJF conference "Legumes from Field to Fork"

Fred Stoddard (Talare: Inledningsanförande (keynote))
28 nov 201730 nov 2017

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Fil

Härkäpapupohjaisten elintarvikkeiden ja elintarvikeingredienttien valmistus

Hannu Salovaara (!!Speaker)
13 jan 201614 jan 2016

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Oral presentation