Projekt per år
Projektinformation
Akronym | Glysa |
---|---|
Status | Slutfört |
Gällande start-/slutdatum | 01/08/2018 → 31/12/2021 |
Vetenskapsgrenar
- 4111 Jordbruksvetenskap
Projekt
- 1 Slutfört
-
Osmolyyteillä parempilaatuisia lehtivihanneksia
Uusitupa, J. V. E. (Deltagare), Shapiguzov, A. (Deltagare), Edelmann, M. (Deltagare), Simpura, I. (Deltagare), Jokinen, K. (Deltagare) & Mäkelä, P. (Projektledare)
01/01/2022 → 31/12/2023
Projekt: Forskningsprojekt
-
Root-Applied Glycinebetaine Decreases Nitrate Accumulation and Improves Quality in Hydroponically Grown Lettuce
Jokinen, K., Salovaara, A.-K. J., Wasonga, D., Edelmann, M., Simpura, I. & Mäkelä, P., 1 jan. 2022, I: Food Chemistry. 366, 9 s., 130558.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Vetenskaplig › Peer review
Öppen tillgångFil -
Glysiinibetaiinilla voidaan hallita salaatin nitraattipitoisuutta: Salaatin nitraatti alas
Uusitupa, J. V. E., Jokinen, K. & Mäkelä, P., 11 feb. 2021, I: Puutarha & kauppa. 3/2021, s. 10-11 2 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Professionell
-
Nitraattipitoisuuden alentaminen kasveissa
Jokinen, K. & Mäkelä, P., 15 jan. 2021, Patentnr. 128830, 15 jan. 2021Forskningsoutput: Patent