Matematiikan opetuksen ja oppimisen täydennyskoulutusohjelma 2018-2019

Projektinformation

Allmän beskrivning

LUMATIKKA-ohjelma (15 op) on täydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskentelevälle opetushenkilöstölle varhaiskasvattajista toisen asteen opettajiin. Koulutuksen tavoitteena on kehittää kaikilla asteilla työskentelevien opettajien matemaattista osaamista ja pedagogisia taitoja. Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja kohderyhmiin kuuluville maksutonta.

Hankevaiheessa koulutus toteutetaan sulautettuna opetuksena, joka sisältää sekä verkossa että lähiopetuksessa suoritettavia osia. Hankkeen aikana rakennetaan täysin verkossa toteutettava kokonaisuus (MOOC), joka jää vapaasti suoritettavaksi myös hankkeen päättymisen jälkeen.
Kort titelLUMATIKKA
StatusSlutfört
Gällande start-/slutdatum01/01/201831/12/2019

Vetenskapsgrenar

• 111 Matematik

Forskningsresultat

Lelan matematiikkaseikkailu päiväkodissa

Kangas, J., Reunamo, J. & Erfving, E., 2020, Helsinki: LUMA-keskus. 34 s.

Forskningsoutput: Bok/rapportBokProfessionell

Öppen tillgång
Fil

• 1 Typer av övriga aktiviteter - Extern undervisning och koordinering av ämne