OPULL - Opening Universities for Lifelong learning

• Repo, Saara (Deltagare)
  • Latva-Karjanmaa, Raija (Deltagare)
  • Kosunen, Tapio, (Deltagare)

Projektinformation

Beskrivning

Hankkeen kiinnostuksen kohteena on yliopistoon pääsyn mahdollistaminen uusille opiskelijaryhmille ja tätä kautta elinikäisen oppimisen vahvistaminen yliopistoissa. Tutkimuksen keskiössä ovat työn ohessa osa-aikaisesti yliopistossa/avoimessa yliopistossa opiskelevat aikuisopiskelijat (= muut kuin perustutkinto-opiskelijat). Tutkimushankkeessa nimetään eri maiden olemassa olevat hyvät käytännöt (best practices) sekä kerätään empiiristä tutkimusaineistoa kustakin osallistujamaasta. Analyysien ja vertailun pohjalta tuotetaan maakohtaisia kehittämissuosituksia sekä malli eurooppalaisten yliopistojen avoimuuden lisäämiseksi. Hanketta koordinoi Leuphana Universität Lüneburg. Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston osallistumista rahoittaa Suomen opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Saksan Liittotasavallan opetusministeriö.

StatusSlutfört
Gällande start-/slutdatum12/10/200930/06/2013

Vetenskapsgrenar

• 516 Pedagogik

Forskningsresultat

Easing access for lifelong learners: a comparison of European models for university lifelong learning

Müller, R., Remdisch, S., Köhler, K., Marr, L., Repo, S. & Yndigegn, C., 2015, I : International Journal of Lifelong Education. 34 , 5, s. 530-550 21 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

• 3 Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Suomen Avointen yliopistojen neuvottelupäivät

14 nov 2012