Praktikum Center -yliopistoharjoittelun toimintamallin kehittäminen

Beskrivning

Hankkeessa kehitetään alueellinen Praktikum Center –malli, joka tehostaa yliopiston ja työelämän yhteistyötä keskittyen erityisesti opiskelijoiden harjoittelu- ja käytäntöjaksojen hyödyntämiseen eteläpohjalaisissa yrityksissä sekä opinnäytetöiden työelämäkytkentöjen tehostamiseen. Tämän lisäksi hankkeen kautta pyritään tarjoamaan opiskelijoille myös valmistumisen jälkeisiä työpaikkoja koulutusta vastaavalle alalle. Mallia kehitettäessä hyödynnetään yliopistojen nykyisiä työelämäyhteistyön muotoja. Hankkeen kohderyhmiä ovat akateemista ja korkea-asteen asiantuntijatyövoimaa käyttävät yritykset ja organisaatiot Etelä-Pohjanmaalla.

Praktikum Center toteutetaan yhteishankkeena, jota hallinnoi Tampereen yliopisto. Muut osatoteuttajat ovat Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti ja Vaasan yliopisto. Ruralia-instituutin osahankkeessa yhteistyötä tehdään erityisesti Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan kanssa.
    StatusSlutfört
    Gällande start-/slutdatum01/10/201131/12/2014