Russian Media Lab (Sananvapaus ja kriittinen journalismi Venäjällä)

Projektinformation

Beskrivning

Russian Media Lab is a multidisciplinary research project focusing on Russian media and freedom of expression. Professor Markku Kangaspuro and his research team will examine the execution of state control mechanisms, censorship, and the remaining free spaces of independent reporting. The project envisions to deepen the Russian expertise of Finnish journalists through facilitating interaction between Finnish media, researchers, and students. The Russian Media Lab project (2016-2018) is coordinated by Aleksanteri Institute and funded by Helsingin Sanomat Foundation.
StatusSlutfört
Gällande start-/slutdatum01/01/201631/12/2018

Vetenskapsgrenar

• 518 Medie- och kommunikationsvetenskap
  • 5141 Sociologi

Forskningsresultat

• 2 Kapitel
  • 2 Artikel
  • 1 Antologi eller special utgåva
  • 1 Konferensbidrag

Formation of media policy in Russia: The case of the Iarovaia law

Lehtisaari, K., 2019, Freedom of Expression in Russia's New Mediasphere. Wijermars, M. & Lehtisaari, K. (red.). Abingdon: Routledge, s. 57-73 17 s. 3. (BASEES/Routledge Series on Russian and East European Studies).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Freedom of Expression in Russia's New Mediasphere

Wijermars, M. (red.) & Lehtisaari, K. M. (red.), 2019, Abingdon: Routledge. 280 s. (BASEES/Routledge Series on Russian and East European Studies)

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaVetenskapligPeer review

Introduction: the Russian media system at a crossroads

Lehtisaari, K. M. & Miazhevich, G., 28 jan 2019, I : Russian Journal of Communication . 11, 1, s. 1-5 5 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskaplig

Öppen tillgång
Fil

Russian Journal of Communication (Tidskrift)