Projektinformation

StatusPågående
Gällande start-/slutdatum01/01/1980 → …

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Forskningsresultat

Acrylamide in rye bread – A risk in Finnish diet?

Raatikainen, M., Kronlöf, E., Salovaara, H. O. & Koivisto, P., okt 2015, Eurotox 2015, Porto, Portugal. s. S68 1 s.

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragProfessionell

Lactic acid bacteria in cereal based products

Salovaara, H. & Gänzle, M., 2012, Lactic acid Bacteria : Microbiological and Functional Aspects. Lahtinen, S., Ouwehand, A., Salminen, S. & von Wright, A. (red.). 4 red. Boca Raton, London, New York: Taylor & Francis/CRC Press, s. 227-245

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Menetelmä elintarvikesuspension valmistamiseksi

Salovaara, H., 15 dec 2012, PRH, Patentnr. FI122341B1, 15 dec 2011

Forskningsoutput: Patent