Projektinformation

Beskrivning

This project, aims to explore the advantages of traditional fermentations methods of whole grain consumption and current knowledge of cereal bioprocessing. The project takes a multidisciplinary approach, bringing together experts on food technology, food chemistry, microbiology and nutrition in Africa (Kenya and Burkina Faso) and Europe (Finland and Portugal).
StatusSlutfört
Gällande start-/slutdatum01/09/201431/12/2017

Finansiering

  • Unknown funder

Forskningsresultat

  • 1 Översiktsartikel

How Dietary Intake Has Been Assessed In African Countries? A Systematic Review

Vila-Real, C., Pimenta-Martins, A., Gomes, A. M., Pinto, E. & Maina, H. N., 2018, I : Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 58, 6, s. 1002-1022 21 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragÖversiktsartikelVetenskapligPeer review

Aktiviteter

  • 1 Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
  • 1 Akademiskt besök på HU
  • 1 !!Invited talk

Diarra Compaore

Ndegwa Maina (Värd)
21 nov 201612 feb 2017

Aktivitet: Typer för att vara värd för en besökareAkademiskt besök på HU

AFRICAN - FINNISH BIOECONOMY AND AGRICULTURE BUSINESS OPPORTUNITIES - SEMINAR

Ndegwa Maina (Talare: Presentation)
8 sep 2015

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

FIBRE PRO PROJECT–better wholegrain products for Africa

Ndegwa Maina (!!Speaker)
20 apr 201521 apr 2015

Aktivitet: Typer för tal eller presentation!!Invited talk