Återgå till huvudnavigering
Återgå till sök
Gå direkt till huvudinnehållet
Helsingfors universitet Hemma
English
Svenska
Suomi
Hemma
Personer
Publikationer
Projekt
Forskningsinfrastrukturer
Forskningsenheter
Forskningsdatauppsättningar
Aktiviteter
Priser
Tidningsurklipp
Sök per experter, namn eller tillhörighet
Tuorevihannesten hygienia: raaka-aineet, tuotteet, vesi ja jätteet (TUOVI)
Lehto, Marja
(Deltagare)
Kuisma, Risto
(Deltagare)
Kymäläinen, Hanna-Riitta
(Deltagare)
Mäki, Maarit
(Deltagare)
Sepahi, Muhis
(Deltagare)
Pienmunne, Esa
(Deltagare)
Avdelningen för lantbruksvetenskaper
Agrotechnology Research Group
Översikt
Publikationer
(1)
Forskningsresultat
Forskningsresultat per år
2018
2018
2018
1
Artikel
Forskningsresultat per år
Forskningsresultat per år
1 resultat
Publikation år, titel
(fallande)
Publikation år, titel
(stigande)
Titel
Typ
Sökresultat
2018
Neutral electrolyzed water (NEW), chlorine dioxide, organic acid based product and ultraviolet–C for inactivation of microbes in fresh-cut vegetable washing waters
Lehto, M.
,
Kuisma, R. M. J.
,
Kymäläinen, H-R.
&
Mäki, M.
,
jan. 2018
,
I:
Journal of Food Processing and Preservation.
42
,
1
,
9 s.
, 13354.
Forskningsoutput
:
Tidskriftsbidrag
›
Artikel
›
Vetenskaplig
›
Peer review
Öppen tillgång
Fil