University language students and digitalisation

Projektinformation

StatusPågående
Gällande start-/slutdatum01/01/2013 → …

Forskningsresultat

”Den digitala världen får inte ersätta den riktiga världen”: blivande svensklärare och det digitala språnget

Huhtala, A. M., 2020, (!!Accepted/In press) Svenskan i Finland 18. (Svenskan i Finland 18).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Opetuksen ja oppimisen digiloikka kieltenopiskelijoiden silmin

Huhtala, A., 2018, AFinLAn vuosikirja 2018: Uusia lukutaitoja rakentamassa - Building new literacies. Lehti, L., Peltonen, P., Routarinne, S., Vaakanainen, V. & Virsu, V. (red.). Suomen soveltavan kielitieteen yhdistys AFinLA ry, s. 61-76 16 s. (AFinLAn vuosikirja).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Prospective Teachers and New Technologies: A Study among Student Teachers

Huhtala, A., 2014, Crossing Boundaries for Learning: through Technology and Human Efforts. Niemi, H., Multisilta, J. & Löfström, E. (red.). Helsinki: University of Helsinki, CICERO Learning Network, s. 135-153 19 s.

• 3 !!Oral presentation

Föredrag (Svenskan i Finland 18): ”Den digitala världen får inte ersätta den riktiga världen"

Anne Huhtala (!!Speaker)

11 okt 2018