Uutismedian uudet liiketoimintamallit Yhdysvalloissa

Forskningsresultat

• 2 Artikel
  • 1 Beställd rapport

"They're a little bit squeezed in the middle": Strategic challenges for innovation in US Metropolitan newspaper organisations

Villi, M., Grönlund, M., Linden, C-G., Lehtisaari, K., Mierzejewska, B., Picard, R. & Röpnack, A., 2020, I : Journal of Media Business Studies. 17, 1, s. 33-50 18 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Comparing Innovation and Social Media Strategies in Scandinavian and US Newspapers

Lehtisaari, K. M., Villi, M., Grönlund, M., Linden, T. C-G., Mierzejewska, B., Picard, R. & Röpnack, A., 2018, I : Digital Journalism. 6, 8, s. 1029-1040 12 s.

Forskningsoutput: TidskriftsbidragArtikelVetenskapligPeer review

Öppen tillgång
Fil

Uutismedian uudet liiketoimintamallit Yhdysvalloissa

Lehtisaari, K., Grönlund, M., Linden, C-G., Villi, M., Picard, R., Mierzejewska, B. & Röpnack, A., 2017, Helsinki: Aleksanteri Institute. 70 s. (Aleksanteri Papers; nr. 1/2017)

Forskningsoutput: Bok/rapportBeställd rapportProfessionell

Öppen tillgång

• 7 Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium
  • 1 Akademisk besök på annan institution

Talking about media innovation: a lexical analysis approach to strategic management in US newspapers. World Media Economics and Management Conference 2018.

Katja Lehtisaari (Talare: Presentation), Tommy Carl-Gustav Linden (Talare: Presentation), Mikko Grönlund (Talare: Presentation), Mikko Villi (Talare: Presentation)
9 maj 2018

Aktivitet: Typer för deltagande i eller organisering av evenemangArrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Uutismedian uudet liiketoimintamallit Yhdysvalloissa [New business models for news media in USA]. Median ja viestinnän tutkimuksen päivät 2018.

Katja Lehtisaari (Talare: Presentation), Mikko Grönlund (Talare: Presentation), Tommy Carl-Gustav Linden (Talare: Presentation), Mikko Villi (Talare: Presentation)
27 apr 2018

Newspapers in the digital era: Current challenges for businessmodels. 10th International Media Readings in Moscow «Mass Media and Communications 2018»

Katja Lehtisaari (Talare: Presentation)