Viva - Terveysliikunnan tutkijayhteisö

 • Honkanen, Kati (Deltagare)

  Projektinformation

  Beskrivning

  Projektin tavoitteena on osaltaan edistää ja tukea terveysliikunnan megamaakunnan toteutumista sekä vahvistaa Heinolan/Vierumäen asemaa ja osaamista Päijät-Hämeessä. Samalla vahvistetaan ja laajennetaan Lahden yliopistokeskuksen roolia alueellisena toimijana.

  Projektissa järjestetään koulutusta ja ohjausta terveysliikunnan alan tutkijakoulutuksen aloittamiseen ja jatko-opintojen suorittamiseen. Valmennukseen valitaan 15-20 henkilöä, joilla on liikunta- ja terveystutkimuksen aihepiiriin liittyvä tutkimussuunnitelma. Lisäksi järjestetään suuremmalle yleisölle seminaareja ja työpajoja.

  Projektin aikana Päijät-Hämeen alueen terveysliikunnan tutkijayhteisö vakiintuu osaksi alueen muuta tutkimustoimintaa ja tiedontuotantoa ja Heinolan/Vierumäen asema tässä yhteisössä vahvistuu. Päijät-Hämeen alueen terveysliikunnan ja urheilun osaamiskeskittymä kehittyy ja sen vetovoima kasvaa. Terveysliikunnan seminaarikäytäntö vakiintuu ja se lisää alueen tunnettuutta terveysliikunnan tutkimuksen ja liiketoiminnan edelläkävijänä.
  StatusSlutfört
  Gällande start-/slutdatum01/05/201231/12/2013