С любовью к слову: Festschrift in Honour of Professor Arto Mustajoki

Jouko Lindstedt (Redaktör), Andrew Chesterman (Redaktör), Mikhail Kopotev (Redaktör), Aila Laamanen (Redaktör), Ahti Olavi Nikunlassi (Redaktör), Juhani Nuorluoto (Redaktör), Jyrki Papinniemi (Redaktör), Pekka Pesonen (Redaktör), Johanna Viimaranta (Redaktör)

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåva

Originalspråkmångspråkig
    FörlagHelsingin yliopisto, Slavistiikan ja baltologian laitos
    Antal sidor497
    ISBN (tryckt) 978-952-10-5136-4
    ISBN (elektroniskt) 978-952-10-5137-1
    StatusPublicerad - 2008
    MoE-publikationstypC2 Redigerade böcker

Publikationsserier

NamnSlavica Helsingiensia
    Nr.35
    ISSN (tryckt)0780-3281

Citera det här

Lindstedt, J., Chesterman, A., Kopotev, M., Laamanen, A., Nikunlassi, A. O., Nuorluoto, J., ... Viimaranta, J. (Red.) (2008). С любовью к слову: Festschrift in Honour of Professor Arto Mustajoki. (Slavica Helsingiensia; Nr. 35). Helsingin yliopisto, Slavistiikan ja baltologian laitos.
    @book{da1dc7aa9f1b4c8d84e7b3f0d62b61d1,
    title = "С любовью к слову: Festschrift in Honour of Professor Arto Mustajoki",
    editor = "Jouko Lindstedt and Andrew Chesterman and Mikhail Kopotev and Aila Laamanen and Nikunlassi, {Ahti Olavi} and Juhani Nuorluoto and Jyrki Papinniemi and Pekka Pesonen and Johanna Viimaranta",
    year = "2008",
    language = "m{\aa}ngspr{\aa}kig",
    isbn = "978-952-10-5136-4",
    series = "Slavica Helsingiensia",
    publisher = "Helsingin yliopisto, Slavistiikan ja baltologian laitos",
    number = "35",
    address = "Finland",

Lindstedt, J, Chesterman, A, Kopotev, M, Laamanen, A, Nikunlassi, AO, Nuorluoto, J, Papinniemi, J, Pesonen, P & Viimaranta, J (red) 2008, С любовью к слову: Festschrift in Honour of Professor Arto Mustajoki. Slavica Helsingiensia, nr. 35, Helsingin yliopisto, Slavistiikan ja baltologian laitos.

С любовью к слову : Festschrift in Honour of Professor Arto Mustajoki. / Lindstedt, Jouko (Redaktör); Chesterman, Andrew (Redaktör); Kopotev, Mikhail (Redaktör); Laamanen, Aila (Redaktör); Nikunlassi, Ahti Olavi (Redaktör); Nuorluoto, Juhani (Redaktör); Papinniemi, Jyrki (Redaktör); Pesonen, Pekka (Redaktör); Viimaranta, Johanna (Redaktör).

Helsingin yliopisto, Slavistiikan ja baltologian laitos, 2008. 497 s. (Slavica Helsingiensia; Nr. 35).

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåva

TY - BOOK

T1 - С любовью к слову

T2 - Festschrift in Honour of Professor Arto Mustajoki

A2 - Lindstedt, Jouko

A2 - Chesterman, Andrew

A2 - Kopotev, Mikhail

A2 - Laamanen, Aila

A2 - Nikunlassi, Ahti Olavi

A2 - Nuorluoto, Juhani

A2 - Papinniemi, Jyrki

A2 - Pesonen, Pekka

A2 - Viimaranta, Johanna

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Antologi eller special utgåva

SN - 978-952-10-5136-4

T3 - Slavica Helsingiensia

BT - С любовью к слову

PB - Helsingin yliopisto, Slavistiikan ja baltologian laitos

Lindstedt J, (ed.), Chesterman A, (ed.), Kopotev M, (ed.), Laamanen A, (ed.), Nikunlassi AO, (ed.), Nuorluoto J, (ed.) et al. С любовью к слову: Festschrift in Honour of Professor Arto Mustajoki. Helsingin yliopisto, Slavistiikan ja baltologian laitos, 2008. 497 s. (Slavica Helsingiensia; 35).