A model of methane emissions from boreal peatlands

Maarit Raivonen, Sampo Smolander, Marin Tomasic, Teemu Hölttä, J Susiluoto, T Aalto, Eeva-Stiina Tuittila, Janne Rinne, Sami Haapanala, A Valdebenito, R.J Schuldt, V Brovkin, C Reick, T Kleinen, Timo Vesala

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationProceedings of FCoE in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Meeting 2013
Antal sidor4
Utgivningsdatum2013
Sidor475-478
StatusPublicerad - 2013
MoE-publikationstypB3 Ej refererad artikel i konferenshandlingar

Publikationsserier

NamnReport Series in Aerosol Science
VolymNro 142 (2013)

Vetenskapsgrenar

• 1172 Miljövetenskap

Citera det här

Raivonen, M., Smolander, S., Tomasic, M., Hölttä, T., Susiluoto, J., Aalto, T., ... Vesala, T. (2013). A model of methane emissions from boreal peatlands. I Proceedings of FCoE in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Meeting 2013 (s. 475-478). (Report Series in Aerosol Science; Vol. Nro 142 (2013)).
Raivonen, Maarit ; Smolander, Sampo ; Tomasic, Marin ; Hölttä, Teemu ; Susiluoto, J ; Aalto, T ; Tuittila, Eeva-Stiina ; Rinne, Janne ; Haapanala, Sami ; Valdebenito, A ; Schuldt, R.J ; Brovkin, V ; Reick, C ; Kleinen, T ; Vesala, Timo. / A model of methane emissions from boreal peatlands. Proceedings of FCoE in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Meeting 2013. 2013. s. 475-478 (Report Series in Aerosol Science).
@inproceedings{55b8f8daddb14947832d60be827df419,
title = "A model of methane emissions from boreal peatlands",
keywords = "1172 Environmental sciences",
author = "Maarit Raivonen and Sampo Smolander and Marin Tomasic and Teemu H{\"o}ltt{\"a} and J Susiluoto and T Aalto and Eeva-Stiina Tuittila and Janne Rinne and Sami Haapanala and A Valdebenito and R.J Schuldt and V Brovkin and C Reick and T Kleinen and Timo Vesala",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2013",
language = "English",
series = "Report Series in Aerosol Science",
pages = "475--478",
booktitle = "Proceedings of FCoE in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Meeting 2013",

Raivonen, M, Smolander, S, Tomasic, M, Hölttä, T, Susiluoto, J, Aalto, T, Tuittila, E-S, Rinne, J, Haapanala, S, Valdebenito, A, Schuldt, RJ, Brovkin, V, Reick, C, Kleinen, T & Vesala, T 2013, A model of methane emissions from boreal peatlands. i Proceedings of FCoE in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Meeting 2013. Report Series in Aerosol Science, vol. Nro 142 (2013), s. 475-478.

A model of methane emissions from boreal peatlands. / Raivonen, Maarit; Smolander, Sampo; Tomasic, Marin; Hölttä, Teemu; Susiluoto, J; Aalto, T; Tuittila, Eeva-Stiina; Rinne, Janne; Haapanala, Sami; Valdebenito, A; Schuldt, R.J; Brovkin, V; Reick, C; Kleinen, T; Vesala, Timo.

Proceedings of FCoE in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Meeting 2013. 2013. s. 475-478 (Report Series in Aerosol Science; Vol. Nro 142 (2013)).

TY - GEN

T1 - A model of methane emissions from boreal peatlands

AU - Raivonen, Maarit

AU - Smolander, Sampo

AU - Tomasic, Marin

AU - Hölttä, Teemu

AU - Susiluoto, J

AU - Aalto, T

AU - Tuittila, Eeva-Stiina

AU - Rinne, Janne

AU - Haapanala, Sami

AU - Valdebenito, A

AU - Schuldt, R.J

AU - Brovkin, V

AU - Reick, C

AU - Kleinen, T

AU - Vesala, Timo

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2013

Y1 - 2013

KW - 1172 Environmental sciences

M3 - Conference contribution

T3 - Report Series in Aerosol Science

SP - 475

EP - 478

BT - Proceedings of FCoE in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Meeting 2013

Raivonen M, Smolander S, Tomasic M, Hölttä T, Susiluoto J, Aalto T et al. A model of methane emissions from boreal peatlands. I Proceedings of FCoE in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Meeting 2013. 2013. s. 475-478. (Report Series in Aerosol Science).