Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'
Antal sidor4
Utgivningsdatum2011
Sidor417-420
StatusPublicerad - 2011
MoE-publikationstypB3 Ej refererad artikel i konferenshandlingar

Publikationsserier

NamnReport series in aerosol science
Volym126

Vetenskapsgrenar

• 114 Fysik

Citera det här

Väänänen, R., Paananen, K., Petaja, T., Virkkula, A. O., Aalto, P. P., Pohja, T., & Kulmala, M. (2011). Airborne aerosol measurements over Southern Finland at October 2010 and April 2011. I Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change' (s. 417-420). (Report series in aerosol science; Vol. 126).
Väänänen, Riikka ; Paananen, Katri ; Petaja, Tuukka ; Virkkula, Aki Olavi ; Aalto, Pasi Pekka ; Pohja, Toivo ; Kulmala, Markku. / Airborne aerosol measurements over Southern Finland at October 2010 and April 2011. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. 2011. s. 417-420 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{a8a205042e3c46d5aba07a64665ae5f5,
title = "Airborne aerosol measurements over Southern Finland at October 2010 and April 2011",
keywords = "114 Physical sciences",
author = "Riikka V{\"a}{\"a}n{\"a}nen and Katri Paananen and Tuukka Petaja and Virkkula, {Aki Olavi} and Aalto, {Pasi Pekka} and Toivo Pohja and Markku Kulmala",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "417--420",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'",

Väänänen, R, Paananen, K, Petaja, T, Virkkula, AO, Aalto, PP, Pohja, T & Kulmala, M 2011, Airborne aerosol measurements over Southern Finland at October 2010 and April 2011. i Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. Report series in aerosol science, vol. 126, s. 417-420.

Airborne aerosol measurements over Southern Finland at October 2010 and April 2011. / Väänänen, Riikka; Paananen, Katri; Petaja, Tuukka; Virkkula, Aki Olavi; Aalto, Pasi Pekka; Pohja, Toivo; Kulmala, Markku.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. 2011. s. 417-420 (Report series in aerosol science; Vol. 126).

TY - GEN

T1 - Airborne aerosol measurements over Southern Finland at October 2010 and April 2011

AU - Väänänen, Riikka

AU - Paananen, Katri

AU - Petaja, Tuukka

AU - Virkkula, Aki Olavi

AU - Aalto, Pasi Pekka

AU - Pohja, Toivo

AU - Kulmala, Markku

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 417

EP - 420

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'

Väänänen R, Paananen K, Petaja T, Virkkula AO, Aalto PP, Pohja T et al. Airborne aerosol measurements over Southern Finland at October 2010 and April 2011. I Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. 2011. s. 417-420. (Report series in aerosol science).