An overview of recent instrument development at University of Helsinki

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011
Antal sidor6
Utgivningsdatum2011
Sidor309-314
StatusPublicerad - 2011
MoE-publikationstypB3 Ej refererad artikel i konferenshandlingar

Publikationsserier

NamnReport series in aerosol science
Volym126

Vetenskapsgrenar

• 114 Fysik

Citera det här

Petäjä, T., Sipilä, M. J., Lehtipalo, K., Manninen, H. E., Junninen, H., Ruuskanen, T., ... Kulmala, M. (2011). An overview of recent instrument development at University of Helsinki. I Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011 (s. 309-314). (Report series in aerosol science; Vol. 126).
Petäjä, Tuukka ; Sipilä, Mikko Juhani ; Lehtipalo, Katrianne ; Manninen, Hanna Elina ; Junninen, Heikki ; Ruuskanen, Taina ; Ehn, Mikael Kristian ; Vanhanen, Joonas ; Vehkamäki, Hanna ; Worsnop, Douglas ; Kulmala, Markku. / An overview of recent instrument development at University of Helsinki. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 309-314 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{bbe952c730544ee89367dc6c5c746e6c,
title = "An overview of recent instrument development at University of Helsinki",
keywords = "114 Physical sciences",
author = "Tuukka Pet{\"a}j{\"a} and Sipil{\"a}, {Mikko Juhani} and Katrianne Lehtipalo and Manninen, {Hanna Elina} and Heikki Junninen and Taina Ruuskanen and Ehn, {Mikael Kristian} and Joonas Vanhanen and Hanna Vehkam{\"a}ki and Douglas Worsnop and Markku Kulmala",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "309--314",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011",

Petäjä, T, Sipilä, MJ, Lehtipalo, K, Manninen, HE, Junninen, H, Ruuskanen, T, Ehn, MK, Vanhanen, J, Vehkamäki, H, Worsnop, D & Kulmala, M 2011, An overview of recent instrument development at University of Helsinki. i Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. Report series in aerosol science, vol. 126, s. 309-314.

An overview of recent instrument development at University of Helsinki. / Petäjä, Tuukka; Sipilä, Mikko Juhani; Lehtipalo, Katrianne; Manninen, Hanna Elina; Junninen, Heikki; Ruuskanen, Taina; Ehn, Mikael Kristian; Vanhanen, Joonas; Vehkamäki, Hanna; Worsnop, Douglas; Kulmala, Markku.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 309-314 (Report series in aerosol science; Vol. 126).

TY - GEN

T1 - An overview of recent instrument development at University of Helsinki

AU - Petäjä, Tuukka

AU - Sipilä, Mikko Juhani

AU - Lehtipalo, Katrianne

AU - Manninen, Hanna Elina

AU - Junninen, Heikki

AU - Ruuskanen, Taina

AU - Ehn, Mikael Kristian

AU - Vanhanen, Joonas

AU - Vehkamäki, Hanna

AU - Worsnop, Douglas

AU - Kulmala, Markku

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 114 Physical sciences

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 309

EP - 314

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011

Petäjä T, Sipilä MJ, Lehtipalo K, Manninen HE, Junninen H, Ruuskanen T et al. An overview of recent instrument development at University of Helsinki. I Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011. 2011. s. 309-314. (Report series in aerosol science).