Analysis of oat and buckwheat proteins by sandwich R5 ELISA

Päivi Kanerva, Outi Brinck, Hannu Salovaara, Tuula Sontag-Strohm

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationProceedings of the 25th Meeting of the Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity
RedaktörerPeter Koehler
Antal sidor4
UtgivningsortFreising
FörlagVerlag Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie
Utgivningsdatum2012
Sidor43-46
ISBN (elektroniskt)978-3-938896-54-9
StatusPublicerad - 2012
MoE-publikationstypA4 Artikel i en konferenspublikation
EvenemangMeeting Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity - Fellbach, Tyskland
Varaktighet: 29 sep 20112 okt 2011
Konferensnummer: 25

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här

Kanerva, P., Brinck, O., Salovaara, H., & Sontag-Strohm, T. (2012). Analysis of oat and buckwheat proteins by sandwich R5 ELISA. I P. Koehler (Red.), Proceedings of the 25th Meeting of the Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity (s. 43-46). Freising: Verlag Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie.