Antibacterial Effects and Modes of Action of the Activated Lactoperoxidase System (LPS), of CO2 and N2 gas as Food-Grade Approaches to Control Bovine Raw Milk-Associated Bacteria

Patricia Munsch-Alatossava, Oguz Gursoy, Princess Lorilla, Jean-Pierre Gauchi, Jouko Tapani Alatossava

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationFood Control and Biosecurity
RedaktörerAlina Maria Holban, Alexandru Mihai Grumezescu
UtgivningsortLondon
FörlagAcademic Press
Utgivningsdatumfeb 2018
Sidor519-541
ISBN (elektroniskt)978-0-12-811445-2
DOI
StatusPublicerad - feb 2018
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnHandbook of Food Bioengineering
Volym16

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här