Anxieties and Tensions in the Nordic Model — Finland and Scandinavia

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelProfessionell

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationInternational Responses to the Academic Manifesto : Reports from 14 Countries
RedaktörerWillem Halffman, Hans Radder
Antal sidor4
UtgivningsortBlacksburg, VA]
FörlagSocial Epistemology Review and Reply Collective
Utgivningsdatum23 jul 2017
Sidor45-48
StatusPublicerad - 23 jul 2017
MoE-publikationstypD2 Artikel i professionella manualer eller guider eller professionella informationssystem eller textboksmaterial

Publikationsserier

NamnSocial Epistemology Review and Reply Collective
NummerSpecial report
ISSN (elektroniskt)2471-9560

Vetenskapsgrenar

• 611 Filosofi

Citera det här

Välikangas, A. J. (2017). Anxieties and Tensions in the Nordic Model — Finland and Scandinavia. I W. Halffman, & H. Radder (Red.), International Responses to the Academic Manifesto: Reports from 14 Countries (s. 45-48). (Social Epistemology Review and Reply Collective; Nr. Special report). Blacksburg, VA]: Social Epistemology Review and Reply Collective.
Välikangas, Anita Johanna. / Anxieties and Tensions in the Nordic Model — Finland and Scandinavia. International Responses to the Academic Manifesto: Reports from 14 Countries. redaktör / Willem Halffman ; Hans Radder. Blacksburg, VA] : Social Epistemology Review and Reply Collective, 2017. s. 45-48 (Social Epistemology Review and Reply Collective; Special report).
@inbook{a8215439343e4bb1902480d61d981591,
title = "Anxieties and Tensions in the Nordic Model — Finland and Scandinavia",
keywords = "611 Philosophy, korkeakoulupolitiikka",
author = "V{\"a}likangas, {Anita Johanna}",
year = "2017",
month = "7",
day = "23",
language = "English",
series = "Social Epistemology Review and Reply Collective",
publisher = "Social Epistemology Review and Reply Collective",
number = "Special report",
pages = "45--48",
editor = "Willem Halffman and Hans Radder",
booktitle = "International Responses to the Academic Manifesto",
address = "United States",

Välikangas, AJ 2017, Anxieties and Tensions in the Nordic Model — Finland and Scandinavia. i W Halffman & H Radder (red), International Responses to the Academic Manifesto: Reports from 14 Countries. Social Epistemology Review and Reply Collective, nr. Special report, Social Epistemology Review and Reply Collective, Blacksburg, VA], s. 45-48.

Anxieties and Tensions in the Nordic Model — Finland and Scandinavia. / Välikangas, Anita Johanna.

International Responses to the Academic Manifesto: Reports from 14 Countries. red. / Willem Halffman; Hans Radder. Blacksburg, VA] : Social Epistemology Review and Reply Collective, 2017. s. 45-48 (Social Epistemology Review and Reply Collective; Nr. Special report).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelProfessionell

TY - CHAP

T1 - Anxieties and Tensions in the Nordic Model — Finland and Scandinavia

AU - Välikangas, Anita Johanna

PY - 2017/7/23

Y1 - 2017/7/23

KW - 611 Philosophy

KW - korkeakoulupolitiikka

M3 - Chapter

T3 - Social Epistemology Review and Reply Collective

SP - 45

EP - 48

BT - International Responses to the Academic Manifesto

A2 - Halffman, Willem

A2 - Radder, Hans

PB - Social Epistemology Review and Reply Collective

CY - Blacksburg, VA]

Välikangas AJ. Anxieties and Tensions in the Nordic Model — Finland and Scandinavia. I Halffman W, Radder H, redaktörer, International Responses to the Academic Manifesto: Reports from 14 Countries. Blacksburg, VA]: Social Epistemology Review and Reply Collective. 2017. s. 45-48. (Social Epistemology Review and Reply Collective; Special report).