Arkinen ruoanvalmistus kodissa - tilanteen mukaan ja ympäristön ehdoilla

    Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

    Sammanfattning

    Everyday cooking at home - according to the situational and environmental terms
    Originalspråkfinska
    Titel på värdpublikationKodin arki
    RedaktörerHille Janhonen-Abruquah (toim.)
    Antal sidor13
    Utgivningsort[Helsinki]
    FörlagHelsingin yliopisto
    Utgivningsdatum2009
    Sidor133-145
    ISBN (tryckt) 978-952-10-5525-6
    StatusPublicerad - 2009
    MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

    Publikationsserier

    NamnKotitalous- ja käsityötieteiden laitoksen julkaisuja

    Vetenskapsgrenar

    • 516 Pedagogik
    • arkielämä
    • ruoanvalmistus
    • ruokakulttuuri

    Citera det här