Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Bidragets titel på inmatningsspråkAt what stage does mathematical understanding arise? Toward empirically feasible philosophy of mathematics
Originalspråkfinska
Titel på gästpublikationYmmärrys
RedaktörerValtteri Viljanen, Helena Siipi, Matti Sintonen
VolymReports from the Department of Philosophy Vol. 25
UtgivningsortTurku
FörlagUniversity of Turku
Utgivningsdatum2012
ISBN (tryckt)978-951-29-5004-1
ISBN (elektroniskt)978-951-29-5005-8
StatusPublicerad - 2012
MoE-publikationstypA4 Artikel i en konferenspublikation

Publikationsserier

NamnReports from the Department of Philosophy
FörlagUniversity of Turku
Volym25
ISSN (tryckt)1457-9332

Citera det här

Pantsar, M. (2012). Missä vaiheessa matemaattinen ymmärrys syntyy? Kohti empiirisesti pätevää matematiikan filosofiaa. I V. Viljanen, H. Siipi, & M. Sintonen (Red.), Ymmärrys (Vol. Reports from the Department of Philosophy Vol. 25). (Reports from the Department of Philosophy; Vol. 25). Turku: University of Turku.
Pantsar, Markus. / Missä vaiheessa matemaattinen ymmärrys syntyy? Kohti empiirisesti pätevää matematiikan filosofiaa. Ymmärrys. redaktör / Valtteri Viljanen ; Helena Siipi ; Matti Sintonen. Vol. Reports from the Department of Philosophy Vol. 25 Turku : University of Turku, 2012. (Reports from the Department of Philosophy).
@inproceedings{3a81cbf8ceca47b5a9e75ef050e0ddab,
title = "Miss{\"a} vaiheessa matemaattinen ymm{\"a}rrys syntyy? Kohti empiirisesti p{\"a}tev{\"a}{\"a} matematiikan filosofiaa",
author = "Markus Pantsar",
note = "Volume: Proceeding volume: Reports from the Department of Philosophy Vol. 25",
year = "2012",
language = "suomi",
isbn = "978-951-29-5004-1",
volume = "Reports from the Department of Philosophy Vol. 25",
series = "Reports from the Department of Philosophy",
publisher = "University of Turku",
editor = "Valtteri Viljanen and Helena Siipi and Matti Sintonen",
booktitle = "Ymm{\"a}rrys",
address = "Suomi",

Pantsar, M 2012, Missä vaiheessa matemaattinen ymmärrys syntyy? Kohti empiirisesti pätevää matematiikan filosofiaa. i V Viljanen, H Siipi & M Sintonen (red), Ymmärrys. vol. Reports from the Department of Philosophy Vol. 25, Reports from the Department of Philosophy, vol. 25, University of Turku, Turku.

Missä vaiheessa matemaattinen ymmärrys syntyy? Kohti empiirisesti pätevää matematiikan filosofiaa. / Pantsar, Markus.

Ymmärrys. red. / Valtteri Viljanen; Helena Siipi; Matti Sintonen. Vol. Reports from the Department of Philosophy Vol. 25 Turku : University of Turku, 2012. (Reports from the Department of Philosophy; Vol. 25).

TY - GEN

T1 - Missä vaiheessa matemaattinen ymmärrys syntyy? Kohti empiirisesti pätevää matematiikan filosofiaa

AU - Pantsar, Markus

N1 - Volume: Proceeding volume: Reports from the Department of Philosophy Vol. 25

PY - 2012

Y1 - 2012

M3 - Konferenssiartikkeli

SN - 978-951-29-5004-1

VL - Reports from the Department of Philosophy Vol. 25

T3 - Reports from the Department of Philosophy

BT - Ymmärrys

A2 - Viljanen, Valtteri

A2 - Siipi, Helena

A2 - Sintonen, Matti

PB - University of Turku

CY - Turku

Pantsar M. Missä vaiheessa matemaattinen ymmärrys syntyy? Kohti empiirisesti pätevää matematiikan filosofiaa. I Viljanen V, Siipi H, Sintonen M, redaktörer, Ymmärrys. Vol. Reports from the Department of Philosophy Vol. 25. Turku: University of Turku. 2012. (Reports from the Department of Philosophy).