Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkfinska
    Titel på gästpublikation”Se rakkain kotipolku” : Erkki Kouri ja yleinen historia
    RedaktörerKustaa Multamäki, Markku Peltonen, Hannes Saarinen
    Antal sidor25
    UtgivningsortHelsinki
    FörlagHelsingin yliopisto
    Utgivningsdatum2000
    Sidor25-49
    StatusPublicerad - 2000
    MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnHelsingin yliopiston historian laitoksen julkaisuja
    Nummer15
    ISSN (tryckt)0357-9549

Vetenskapsgrenar

• 615 Historia och arkeologi
    • 614 Teologi

Citera det här

Heikkilä, T. (2000). …auctoritate beati Petri, Principis Apostolorum…: Paavillisen kanonisaation alkuvaiheet 1000-luvulla. I K. Multamäki, M. Peltonen, & H. Saarinen (Red.), ”Se rakkain kotipolku”: Erkki Kouri ja yleinen historia (s. 25-49). (Helsingin yliopiston historian laitoksen julkaisuja; Nr. 15). Helsinki: Helsingin yliopisto.
    Heikkilä, Tuomas. / …auctoritate beati Petri, Principis Apostolorum… : Paavillisen kanonisaation alkuvaiheet 1000-luvulla. ”Se rakkain kotipolku”: Erkki Kouri ja yleinen historia. redaktör / Kustaa Multamäki ; Markku Peltonen ; Hannes Saarinen. Helsinki : Helsingin yliopisto, 2000. s. 25-49 (Helsingin yliopiston historian laitoksen julkaisuja; 15).
    @inbook{9493c376ee2a4817b1349a601e381d63,
    title = "…auctoritate beati Petri, Principis Apostolorum…: Paavillisen kanonisaation alkuvaiheet 1000-luvulla",
    keywords = "615 Historia ja arkeologia, Keskiaika, Paavius, Kanonisaatio, Pyhimykset, Legendat, 614 Teologia, Keskiaika, Paavius, Kanonisaatio, Pyhimykset, Legendat",
    author = "Tuomas Heikkil{\"a}",
    year = "2000",
    language = "suomi",
    series = "Helsingin yliopiston historian laitoksen julkaisuja",
    publisher = "Helsingin yliopisto",
    number = "15",
    pages = "25--49",
    editor = "Kustaa Multam{\"a}ki and Markku Peltonen and Hannes Saarinen",
    booktitle = "”Se rakkain kotipolku”",
    address = "Suomi",

Heikkilä, T 2000, …auctoritate beati Petri, Principis Apostolorum…: Paavillisen kanonisaation alkuvaiheet 1000-luvulla. i K Multamäki, M Peltonen & H Saarinen (red), ”Se rakkain kotipolku”: Erkki Kouri ja yleinen historia. Helsingin yliopiston historian laitoksen julkaisuja, nr. 15, Helsingin yliopisto, Helsinki, s. 25-49.

…auctoritate beati Petri, Principis Apostolorum… : Paavillisen kanonisaation alkuvaiheet 1000-luvulla. / Heikkilä, Tuomas.

”Se rakkain kotipolku”: Erkki Kouri ja yleinen historia. red. / Kustaa Multamäki; Markku Peltonen; Hannes Saarinen. Helsinki : Helsingin yliopisto, 2000. s. 25-49 (Helsingin yliopiston historian laitoksen julkaisuja; Nr. 15).

TY - CHAP

T1 - …auctoritate beati Petri, Principis Apostolorum…

T2 - Paavillisen kanonisaation alkuvaiheet 1000-luvulla

AU - Heikkilä, Tuomas

PY - 2000

Y1 - 2000

KW - 615 Historia ja arkeologia

KW - Keskiaika

KW - Paavius

KW - Kanonisaatio

KW - Pyhimykset

KW - Legendat

KW - 614 Teologia

KW - Keskiaika

KW - Paavius

KW - Kanonisaatio

KW - Pyhimykset

KW - Legendat

M3 - Kirjan luku tai artikkeli

T3 - Helsingin yliopiston historian laitoksen julkaisuja

SP - 25

EP - 49

BT - ”Se rakkain kotipolku”

A2 - Multamäki, Kustaa

A2 - Peltonen, Markku

A2 - Saarinen, Hannes

PB - Helsingin yliopisto

CY - Helsinki

Heikkilä T. …auctoritate beati Petri, Principis Apostolorum…: Paavillisen kanonisaation alkuvaiheet 1000-luvulla. I Multamäki K, Peltonen M, Saarinen H, redaktörer, ”Se rakkain kotipolku”: Erkki Kouri ja yleinen historia. Helsinki: Helsingin yliopisto. 2000. s. 25-49. (Helsingin yliopiston historian laitoksen julkaisuja; 15).