Projekt per år
Originalspråk | engelska |
---|---|
Titel på värdpublikation | GF10 Second International Symposium of Gluten-free Cereal Products and Beverages : Book of Abstracts |
Antal sidor | 2 |
Utgivningsort | Helsinki |
Förlag | University of Helsinki |
Utgivningsdatum | 8 juni 2010 |
Sidor | 81-82 |
Status | Publicerad - 8 juni 2010 |
MoE-publikationstyp | D3 Professionella konferenshandlingar |
Evenemang | International Symposium of Gluten-free Cereal Products and Beverages - Tampere Varaktighet: 8 juni 2010 → 11 juni 2010 Konferensnummer: 2 |
Projekt
- 1 Slutfört
-
Manglin-Food
Salovaara, H. (Principal Investigator), Loponen, J. (Projektledare), Kanerva, P. (Deltagare), Sontag-Strohm, T. (Deltagare) & Brinck, O. (Deltagare)
01/01/2007 → 30/06/2011
Projekt: Forskningsprojekt