Auto-proteolytic and physical elimination of prolamins in acidic suspensions of malted wheat, barley, and rye.

Jussi Loponen, Outi Brinck, Zhongqing Jiang, Hannu Salovaara

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragProfessionell

Originalspråkengelska
Titel på värdpublikationGF10 Second International Symposium of Gluten-free Cereal Products and Beverages : Book of Abstracts
Antal sidor2
UtgivningsortHelsinki
FörlagUniversity of Helsinki
Utgivningsdatum8 juni 2010
Sidor81-82
StatusPublicerad - 8 juni 2010
MoE-publikationstypD3 Professionella konferenshandlingar
EvenemangInternational Symposium of Gluten-free Cereal Products and Beverages - Tampere
Varaktighet: 8 juni 201011 juni 2010
Konferensnummer: 2
  • Manglin-Food

    Salovaara, H. (Principal Investigator), Loponen, J. (Projektledare), Kanerva, P. (Deltagare), Sontag-Strohm, T. (Deltagare) & Brinck, O. (Deltagare)

    01/01/200730/06/2011

    Projekt: Forskningsprojekt

Citera det här