Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationData Visualization in Society
RedaktörerHelen Kennedy, Martin Engebretsen
FörlagAmsterdam University Press
Utgivningsdatum2019
Status!!Accepted/In press - 2019
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Citera det här

Laaksonen, S-M., & Pääkkönen, J. (Accepterad/under tryckning). Between automation and interpretation: Using data visualization in social media analytics companies. I H. Kennedy, & M. Engebretsen (Red.), Data Visualization in Society Amsterdam University Press.
Laaksonen, Salla-Maaria ; Pääkkönen, Juho. / Between automation and interpretation: Using data visualization in social media analytics companies. Data Visualization in Society. redaktör / Helen Kennedy ; Martin Engebretsen. Amsterdam University Press, 2019.
@inbook{b9c928a1b35d46bbaf023a968c0ab8a0,
title = "Between automation and interpretation: Using data visualization in social media analytics companies",
author = "Salla-Maaria Laaksonen and Juho P{\"a}{\"a}kk{\"o}nen",
year = "2019",
language = "English",
editor = "Helen Kennedy and Martin Engebretsen",
booktitle = "Data Visualization in Society",
publisher = "Amsterdam University Press",
address = "Netherlands",

Laaksonen, S-M & Pääkkönen, J 2019, Between automation and interpretation: Using data visualization in social media analytics companies. i H Kennedy & M Engebretsen (red), Data Visualization in Society. Amsterdam University Press.

Between automation and interpretation: Using data visualization in social media analytics companies. / Laaksonen, Salla-Maaria; Pääkkönen, Juho.

Data Visualization in Society. red. / Helen Kennedy; Martin Engebretsen. Amsterdam University Press, 2019.

TY - CHAP

T1 - Between automation and interpretation: Using data visualization in social media analytics companies

AU - Laaksonen, Salla-Maaria

AU - Pääkkönen, Juho