Big and Rich Data in English Corpus Linguistics

Methods and Explorations

Turo Hiltunen (Redaktör), Joseph McVeigh (Redaktör), Tanja Säily (Redaktör)

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
UtgivningsortHelsinki
FörlagResearch Unit for Variation, Contacts and Change in English (VARIENG), University of Helsinki
StatusPublicerad - 2017
MoE-publikationstypC2 Redigerade böcker

Publikationsserier

NamnStudies in Variation, Contacts and Change in English
FörlagVARIENG
Nr.19
ISSN (elektroniskt)1797-4453

Vetenskapsgrenar

• 6121 Språkvetenskaper

Citera det här

Hiltunen, T., McVeigh, J., & Säily, T. (Red.) (2017). Big and Rich Data in English Corpus Linguistics: Methods and Explorations. (Studies in Variation, Contacts and Change in English; Nr. 19). Helsinki: Research Unit for Variation, Contacts and Change in English (VARIENG), University of Helsinki.
Hiltunen, Turo (Redaktör) ; McVeigh, Joseph (Redaktör) ; Säily, Tanja (Redaktör). / Big and Rich Data in English Corpus Linguistics : Methods and Explorations. Helsinki : Research Unit for Variation, Contacts and Change in English (VARIENG), University of Helsinki, 2017. (Studies in Variation, Contacts and Change in English; 19).
@book{dfa500a2dbfc4fe491b798989a77ebde,
title = "Big and Rich Data in English Corpus Linguistics: Methods and Explorations",
keywords = "6121 Languages",
editor = "Turo Hiltunen and Joseph McVeigh and Tanja S{\"a}ily",
year = "2017",
language = "English",
series = "Studies in Variation, Contacts and Change in English",
publisher = "Research Unit for Variation, Contacts and Change in English (VARIENG), University of Helsinki",
number = "19",
address = "Finland",

Hiltunen, T, McVeigh, J & Säily, T (red) 2017, Big and Rich Data in English Corpus Linguistics: Methods and Explorations. Studies in Variation, Contacts and Change in English, nr. 19, Research Unit for Variation, Contacts and Change in English (VARIENG), University of Helsinki, Helsinki.

Big and Rich Data in English Corpus Linguistics : Methods and Explorations. / Hiltunen, Turo (Redaktör); McVeigh, Joseph (Redaktör); Säily, Tanja (Redaktör).

Helsinki : Research Unit for Variation, Contacts and Change in English (VARIENG), University of Helsinki, 2017. (Studies in Variation, Contacts and Change in English; Nr. 19).

TY - BOOK

T1 - Big and Rich Data in English Corpus Linguistics

T2 - Methods and Explorations

A2 - Hiltunen, Turo

A2 - McVeigh, Joseph

A2 - Säily, Tanja

PY - 2017

Y1 - 2017

KW - 6121 Languages

M3 - Anthology or special issue

T3 - Studies in Variation, Contacts and Change in English

BT - Big and Rich Data in English Corpus Linguistics

PB - Research Unit for Variation, Contacts and Change in English (VARIENG), University of Helsinki

CY - Helsinki

Hiltunen T, (ed.), McVeigh J, (ed.), Säily T, (ed.). Big and Rich Data in English Corpus Linguistics: Methods and Explorations. Helsinki: Research Unit for Variation, Contacts and Change in English (VARIENG), University of Helsinki, 2017. (Studies in Variation, Contacts and Change in English; 19).