Bioprocessing of bran for improved functionality

Kati Katina, Emilia Selinheimo, Pekka Lehtinen, Laura Flander, Arja Laitila, Riikka Juvonen, Vieno Piironen, Minnamari Edelmann, Susanna Kariluoto, Kaisa Poutanen

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationEnhancing Health Benefits of Cereal Foods - Results, Perspectives and Challenges
RedaktörerKaisa Poutanen, Riitta Kervinen, Jan Willem van der Kamp, Roland Poms
Antal sidor1
UtgivningsortEspoo
FörlagValtion teknillinen tutkimuskeskus
Utgivningsdatum2010
Sidor32
ISBN (tryckt)978-951-38-7430-8
ISBN (elektroniskt)978-951-38-7431-5
StatusPublicerad - 2010
MoE-publikationstypB3 Ej refererad artikel i konferenshandlingar

Citera det här

Katina, K., Selinheimo, E., Lehtinen, P., Flander, L., Laitila, A., Juvonen, R., ... Poutanen, K. (2010). Bioprocessing of bran for improved functionality. I K. Poutanen, R. Kervinen, J. W. van der Kamp, & R. Poms (Red.), Enhancing Health Benefits of Cereal Foods - Results, Perspectives and Challenges (s. 32). Espoo: Valtion teknillinen tutkimuskeskus.