Boom/Bust: Tragic Logistics and Accelerationist Comedy in Petroleum Transport

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationTransportation and the Culture of Climate Change
FörlagWest Virginia university press
Status!!Accepted/In press - 2020
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

• 6122 Litteraturforskning

Citera det här

Krieg, P. (Accepterad/under tryckning). Boom/Bust: Tragic Logistics and Accelerationist Comedy in Petroleum Transport. I Transportation and the Culture of Climate Change West Virginia university press.
Krieg, Parker. / Boom/Bust: Tragic Logistics and Accelerationist Comedy in Petroleum Transport. Transportation and the Culture of Climate Change. West Virginia university press, 2020.
@inbook{45f519b05a0d467a9c195126e465e65d,
title = "Boom/Bust: Tragic Logistics and Accelerationist Comedy in Petroleum Transport",
keywords = "6122 Literature studies, Media Studies, Film Studies, Energy Humanities",
author = "Parker Krieg",
year = "2020",
language = "English",
booktitle = "Transportation and the Culture of Climate Change",
publisher = "West Virginia university press",
address = "United States",

Krieg, P 2020, Boom/Bust: Tragic Logistics and Accelerationist Comedy in Petroleum Transport. i Transportation and the Culture of Climate Change. West Virginia university press.

Boom/Bust: Tragic Logistics and Accelerationist Comedy in Petroleum Transport. / Krieg, Parker.

TY - CHAP

T1 - Boom/Bust: Tragic Logistics and Accelerationist Comedy in Petroleum Transport

AU - Krieg, Parker

PY - 2020