Centrality measures of working population in Helsinki metropolitan area

Julius Krötzl, Samuli Massinen, Juuso Muttilainen, Petteri Muukkonen, Henrikki Tenkanen

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationCreating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes
RedaktörerVilna Tyystjärvi, Petteri Muukkonen
UtgivningsortHelsinki
FörlagUniversity of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography
Utgivningsdatum2018
Sidor4-25
ISBN (elektroniskt)978-951-51-3984-9
StatusPublicerad - 2018
MoE-publikationstypB2 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnDepartment of Geosciences and Geography C
NummerC14
ISSN (elektroniskt)1798-7938

Vetenskapsgrenar

• 519 Socialgeografi och ekonomisk geografi

Citera det här

Krötzl, J., Massinen, S., Muttilainen, J., Muukkonen, P., & Tenkanen, H. (2018). Centrality measures of working population in Helsinki metropolitan area. I V. Tyystjärvi, & P. Muukkonen (Red.), Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes (s. 4-25). (Department of Geosciences and Geography C; Nr. C14). Helsinki: University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography.
Krötzl, Julius ; Massinen, Samuli ; Muttilainen, Juuso ; Muukkonen, Petteri ; Tenkanen, Henrikki. / Centrality measures of working population in Helsinki metropolitan area. Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes. redaktör / Vilna Tyystjärvi ; Petteri Muukkonen. Helsinki : University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography, 2018. s. 4-25 (Department of Geosciences and Geography C; C14).
@inbook{7a35eaae5cbb405981fe984f76086f2d,
title = "Centrality measures of working population in Helsinki metropolitan area",
keywords = "519 Social and economic geography",
author = "Julius Kr{\"o}tzl and Samuli Massinen and Juuso Muttilainen and Petteri Muukkonen and Henrikki Tenkanen",
year = "2018",
language = "English",
series = "Department of Geosciences and Geography C",
publisher = "University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography",
number = "C14",
pages = "4--25",
editor = "Vilna Tyystj{\"a}rvi and Petteri Muukkonen",
booktitle = "Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes",
address = "Finland",

Krötzl, J, Massinen, S, Muttilainen, J, Muukkonen, P & Tenkanen, H 2018, Centrality measures of working population in Helsinki metropolitan area. i V Tyystjärvi & P Muukkonen (red), Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes. Department of Geosciences and Geography C, nr. C14, University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography, Helsinki, s. 4-25.

Centrality measures of working population in Helsinki metropolitan area. / Krötzl, Julius; Massinen, Samuli; Muttilainen, Juuso; Muukkonen, Petteri; Tenkanen, Henrikki.

Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes. red. / Vilna Tyystjärvi; Petteri Muukkonen. Helsinki : University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography, 2018. s. 4-25 (Department of Geosciences and Geography C; Nr. C14).

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskaplig

TY - CHAP

T1 - Centrality measures of working population in Helsinki metropolitan area

AU - Krötzl, Julius

AU - Massinen, Samuli

AU - Muttilainen, Juuso

AU - Muukkonen, Petteri

AU - Tenkanen, Henrikki

PY - 2018

Y1 - 2018

KW - 519 Social and economic geography

M3 - Chapter

T3 - Department of Geosciences and Geography C

SP - 4

EP - 25

BT - Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes

A2 - Tyystjärvi, Vilna

A2 - Muukkonen, Petteri

PB - University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography

CY - Helsinki

Krötzl J, Massinen S, Muttilainen J, Muukkonen P, Tenkanen H. Centrality measures of working population in Helsinki metropolitan area. I Tyystjärvi V, Muukkonen P, redaktörer, Creating, managing, and analysing geospatial data and databases in geographical themes. Helsinki: University of Helsinki, Faculty of Science, Department of Geosciences and Geography. 2018. s. 4-25. (Department of Geosciences and Geography C; C14).