CO2 anomalies along forest and mire hydrological ecotone

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'
Antal sidor5
Utgivningsdatum2011
Sidor383-387
StatusPublicerad - 2011
MoE-publikationstypB3 Ej refererad artikel i konferenshandlingar

Publikationsserier

NamnReport series in aerosol science
Volym126

Vetenskapsgrenar

• 4112 Skogsvetenskap

Citera det här

Tupek, B., Minkkinen, K., Kolari, P., Starr, M., Alm, J., Vesala, T., ... Nikinmaa, E. (2011). CO2 anomalies along forest and mire hydrological ecotone. I Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change' (s. 383-387). (Report series in aerosol science; Vol. 126).
Tupek, Boris ; Minkkinen, Kari ; Kolari, Pasi ; Starr, Michael ; Alm, J. ; Vesala, Timo ; Pumpanen, Jukka ; Pulkkinen, Minna ; Laine, J. ; Nikinmaa, Eero. / CO2 anomalies along forest and mire hydrological ecotone. Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. 2011. s. 383-387 (Report series in aerosol science).
@inproceedings{57cd6a20d8db4a95a6539cba0d3b2e9c,
title = "CO2 anomalies along forest and mire hydrological ecotone",
keywords = "4112 Forestry",
author = "Boris Tupek and Kari Minkkinen and Pasi Kolari and Michael Starr and J. Alm and Timo Vesala and Jukka Pumpanen and Minna Pulkkinen and J. Laine and Eero Nikinmaa",
note = "Volume: Proceeding volume:",
year = "2011",
language = "English",
series = "Report series in aerosol science",
pages = "383--387",
booktitle = "Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'",

Tupek, B, Minkkinen, K, Kolari, P, Starr, M, Alm, J, Vesala, T, Pumpanen, J, Pulkkinen, M, Laine, J & Nikinmaa, E 2011, CO2 anomalies along forest and mire hydrological ecotone. i Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. Report series in aerosol science, vol. 126, s. 383-387.

CO2 anomalies along forest and mire hydrological ecotone. / Tupek, Boris; Minkkinen, Kari; Kolari, Pasi; Starr, Michael; Alm, J.; Vesala, Timo; Pumpanen, Jukka; Pulkkinen, Minna; Laine, J.; Nikinmaa, Eero.

Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. 2011. s. 383-387 (Report series in aerosol science; Vol. 126).

TY - GEN

T1 - CO2 anomalies along forest and mire hydrological ecotone

AU - Tupek, Boris

AU - Minkkinen, Kari

AU - Kolari, Pasi

AU - Starr, Michael

AU - Alm, J.

AU - Vesala, Timo

AU - Pumpanen, Jukka

AU - Pulkkinen, Minna

AU - Laine, J.

AU - Nikinmaa, Eero

N1 - Volume: Proceeding volume:

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - 4112 Forestry

M3 - Conference contribution

T3 - Report series in aerosol science

SP - 383

EP - 387

BT - Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'

Tupek B, Minkkinen K, Kolari P, Starr M, Alm J, Vesala T et al. CO2 anomalies along forest and mire hydrological ecotone. I Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology ofAtmospheric Composition and Climate Change'. 2011. s. 383-387. (Report series in aerosol science).