Comparison of Water Sorption and Crystallization Behaviors of Freeze-Dried Lactose, Lactitol, Maltose, and Maltitol

Kirsi Jouppila, M. Lähdesmäki, Pia Laine, M Savolainen, R.A. Talja

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationWater properties in food, health, pharmaceutical and biological systems : ISOPOW 10
Redaktörer D. S. Reid, T. Sajjaanantakul, P.J. Lillford, S. Charoenrein
Antal sidor6
UtgivningsortUSA
FörlagWiley Blackwell
Utgivningsdatum2010
Sidor477-482
ISBN (tryckt)978-0-8138-1273-1
StatusPublicerad - 2010
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Vetenskapsgrenar

  • 118 Biovetenskaper

Citera det här

Jouppila, K., Lähdesmäki, M., Laine, P., Savolainen, M., & Talja, R. A. (2010). Comparison of Water Sorption and Crystallization Behaviors of Freeze-Dried Lactose, Lactitol, Maltose, and Maltitol. I D. S. Reid, T. Sajjaanantakul, P. J. Lillford, & S. Charoenrein (Red.), Water properties in food, health, pharmaceutical and biological systems: ISOPOW 10 (s. 477-482). USA: Wiley Blackwell.