Constituent Power

Popular Rule, Constitutional Law, and Politics

Matilda Arvidsson (Redaktör), Leila Brännström (Redaktör), Panu Minkkinen (Redaktör)

Forskningsoutput: Bok/rapportAntologi eller special utgåvaVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
UtgivningsortEdinburgh
FörlagEdinburgh University Press
Status!!In preparation - 2020
MoE-publikationstypC2 Redigerade böcker

Vetenskapsgrenar

• 513 Juridik
  • 517 Statsvetenskap

Citera det här

Arvidsson, M., Brännström, L., & Minkkinen, P. (Red.) (2020). Constituent Power: Popular Rule, Constitutional Law, and Politics. Edinburgh: Edinburgh University Press.
Arvidsson, Matilda (Redaktör) ; Brännström, Leila (Redaktör) ; Minkkinen, Panu (Redaktör). / Constituent Power : Popular Rule, Constitutional Law, and Politics. Edinburgh : Edinburgh University Press, 2020.
@book{cccfec908cb542b9831b449c0b540f73,
title = "Constituent Power: Popular Rule, Constitutional Law, and Politics",
keywords = "513 Law, Constitutional theory, Constitutional theory, 517 Political science, Populism, Popular sovereignty, Populism, Popular sovereignty",
editor = "Matilda Arvidsson and Leila Br{\"a}nnstr{\"o}m and Panu Minkkinen",
year = "2020",
language = "English",
publisher = "Edinburgh University Press",
address = "United Kingdom",

Arvidsson, M, Brännström, L & Minkkinen, P (red) 2020, Constituent Power: Popular Rule, Constitutional Law, and Politics. Edinburgh University Press, Edinburgh.

Constituent Power : Popular Rule, Constitutional Law, and Politics. / Arvidsson, Matilda (Redaktör); Brännström, Leila (Redaktör); Minkkinen, Panu (Redaktör).

Edinburgh : Edinburgh University Press, 2020.

TY - BOOK

T1 - Constituent Power

T2 - Popular Rule, Constitutional Law, and Politics

A2 - Arvidsson, Matilda

A2 - Brännström, Leila

A2 - Minkkinen, Panu

PY - 2020

Y1 - 2020

KW - 513 Law

KW - Constitutional theory

KW - 517 Political science

KW - Populism

KW - Popular sovereignty

KW - Populism

KW - Popular sovereignty

M3 - Anthology or special issue

BT - Constituent Power

PB - Edinburgh University Press

CY - Edinburgh

Arvidsson M, (ed.), Brännström L, (ed.), Minkkinen P, (ed.). Constituent Power: Popular Rule, Constitutional Law, and Politics. Edinburgh: Edinburgh University Press, 2020.