Continuous chamber measurements of VOC fluxes from boreal pine forest floor

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskaplig

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationProceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011
Antal sidor5
Utgivningsdatum2011
Sidor35-39
StatusPublicerad - 2011
MoE-publikationstypB3 Ej refererad artikel i konferenshandlingar

Publikationsserier

NamnReport series in aerosol science
Volym126

Vetenskapsgrenar

• 114 Fysik

Citera det här

Aaltonen, H., Aalto, J., Bäck, J., Kolari, P., Pihlatie, M., Pumpanen, J., ... Vesala, T. (2011). Continuous chamber measurements of VOC fluxes from boreal pine forest floor. I Proceedings of the Finnish Center of Excellence and Graduate School in 'Physics, Chemistry, Biology and Meteorology of Atmospheric Composition and Climate Change' Annual Workshop 18.–20.5.2011 (s. 35-39). (Report series in aerosol science; Vol. 126).