Controlled atmosphere-based improved storage of cold raw milk: potential of N2 gas

Patricia Munsch-Alatossava, Tapani Alatossava

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationFood Storage
RedaktörerGeorge E. Cohen, Carol M. Levin
Antal sidor18
UtgivningsortHauppauge NY
FörlagNova Science Publishers
Utgivningsdatum2011
Sidor99-116
ISBN (tryckt)978-1-61209-916-3
StatusPublicerad - 2011
MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnFood Science and Technology

Vetenskapsgrenar

  • 416 Livsmedelsvetenskap

Citera det här

Munsch-Alatossava, P., & Alatossava, T. (2011). Controlled atmosphere-based improved storage of cold raw milk: potential of N2 gas. I G. E. Cohen, & C. M. Levin (Red.), Food Storage (s. 99-116). (Food Science and Technology). Hauppauge NY: Nova Science Publishers.