Conversational Gaze modelling in First Encounter Robot Dialogues

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKonferensbidragVetenskapligPeer review

Originalspråkengelska
Titel på gästpublikationProceedings of the Eleventh International Conference on Language Resources and Evaluation (LREC 2018)
RedaktörerHanae Koiso, Patrizia Paggio
Antal sidor5
UtgivningsortParis
FörlagEuropean Language Resources Association (ELRA)
Utgivningsdatum2018
ISBN (elektroniskt)979-10-95546-16-0
StatusPublicerad - 2018
MoE-publikationstypA4 Artikel i en konferenspublikation
EvenemangLREC workshop on Language and Body in Real Life and Multimodal Corpora - Miyazaki, Japan
Varaktighet: 7 maj 20187 maj 2018

Vetenskapsgrenar

• 213 El-, automations- och telekommunikationsteknik, elektronik
  • 516 Pedagogik
  • 6121 Språkvetenskaper

Citera det här

Jokinen, P. K. (2018). Conversational Gaze modelling in First Encounter Robot Dialogues. I H. Koiso, & P. Paggio (Red.), Proceedings of the Eleventh International Conference on Language Resources and Evaluation (LREC 2018) Paris: European Language Resources Association (ELRA).
Jokinen, Päivi Kristiina. / Conversational Gaze modelling in First Encounter Robot Dialogues. Proceedings of the Eleventh International Conference on Language Resources and Evaluation (LREC 2018). redaktör / Hanae Koiso ; Patrizia Paggio. Paris : European Language Resources Association (ELRA), 2018.
@inproceedings{7f958203ed9f490e8292b2d064d51610,
title = "Conversational Gaze modelling in First Encounter Robot Dialogues",
keywords = "213 Electronic, automation and communications engineering, electronics, 516 Educational sciences, 6121 Languages",
author = "Jokinen, {P{\"a}ivi Kristiina}",
year = "2018",
language = "English",
editor = "Hanae Koiso and Patrizia Paggio",
booktitle = "Proceedings of the Eleventh International Conference on Language Resources and Evaluation (LREC 2018)",
publisher = "European Language Resources Association (ELRA)",
address = "International",

Jokinen, PK 2018, Conversational Gaze modelling in First Encounter Robot Dialogues. i H Koiso & P Paggio (red), Proceedings of the Eleventh International Conference on Language Resources and Evaluation (LREC 2018). European Language Resources Association (ELRA), Paris, LREC workshop on Language and Body in Real Life and Multimodal Corpora , Miyazaki, Japan, 07/05/2018.

Conversational Gaze modelling in First Encounter Robot Dialogues. / Jokinen, Päivi Kristiina.

Proceedings of the Eleventh International Conference on Language Resources and Evaluation (LREC 2018). red. / Hanae Koiso; Patrizia Paggio. Paris : European Language Resources Association (ELRA), 2018.

TY - GEN

T1 - Conversational Gaze modelling in First Encounter Robot Dialogues

AU - Jokinen, Päivi Kristiina

PY - 2018